Libnet.ro
UNICEF

16:30

Economistul Dan Schwartz il critica pe Klaus Iohannis: Logic, profesional, ar fi fost sa retrimita in Parlament si Codul de Procedura

B1 B1,
Economistul Dan Schwartz il critica pe Klaus Iohannis: Logic, profesional, ar fi fost sa retrimita in Parlament si Codul de Procedura

Economistul Dan Schwartz l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a adoptat Codul de Procedura Fiscala, dupa ce seful statului a respins in urma cu doar cateva zile Codul Fiscal pe motiv ca acesta. continuă pe B1

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis

Monica Macovei, atac la presedintele Klaus Iohannis. Presedintele Iohannis a promulgat legea alegerilor parlamentare, care sfideaza diaspora si nu aduce niciun progres real pentru electoratul care vrea reforma.

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. A abdicat fara sa fie rege

Traian Basescu porneste un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce acesta promulgat legea alegerilor parlamentare. Fostul presedinte a scris pe pagina sa de Facebook ca Iohannis a abdicat fara.

PMP cere explicatii presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce Victor Ponta a acuzat ca decizia de respingere a Codului Fiscal este luata in afara Romaniei si impotriva intereselor tarii: Daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia

Partidul Miscarea Populara ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa lamureasca acuzatiile pe care i le-a adus premierul Victor Ponta vineri, dupa trimiterea spre reexaninare a noului Cod Fiscal. Ponta a afirmat ca decizia de respingere este fie una pur politica, fie este o decizie luata in afara Romaniei si impotriva intereselor Romaniei pe care Dl Iohannis trebuie sa o aplice cu orice risc. PMP arata ca acuzatii aduse de Ponta sunt foarte grave si ca daca ar fi adevarata, ar reprezenta un temei suficient pentru acuzatia de inalta tradare.

Laura Georgescu va putea fi demisa de la sefia CNA. Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat modificarea Legii audiovizualului care permite demiterea presedintelui CNA in momentul in care raportul de activitate al institutiei nu trece de testul Parlamentului.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile diplomatilor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea referitoare la pensiile membrilor Corpului diplomatic si consular al Romaniei si pe cea privind statutul functionarului public parlamentar, scrie Mediafax.

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat pensiile speciale pentru angajatii Parlamentului si pentru diplomati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, mai multe legi, printre care si cele care prevad pensii speciale pentru functionarii parlamentari si pensii de serviciu pentru diplomati.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind pensiile speciale pentru angajatii din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea privind acordarea de pensii speciale pentru functionari publici din Parlament, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentale. Este vorba depre.

Scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis pentru adoptarea Codului Fiscal: 41 de profesori, manageri si economisti cer promulgarea Codului

41 de profesori de economie, antreprenori, manageri si economisti i-au trimis lui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa prin care ii cer adoptarea noului Cod Fiscal, informeaza B1 TV. Acestia sustin ca.

Traian Basescu despre promulgarea de catre Klaus Iohannis a legii alegerilor parlamentare: Cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu referire la promulgarea, in urma cu o zi, a legii alegerilor parlamentare de catre Klaus Iohannis, ca Este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani. Noua lege prevede ca numarul total al parlamentarilor va fi de 466, ceea ce inseamna ca nu s-a tinut cont de referendumul din anul 2009, cand romanii s-au pronuntat pentru un legislativ cu 300 de membri. Deosebirea dintre un referendum consultativ si unul facultati este uriasa. Acel referendum in care romanii s-au pronuntat pentru Parlament cu 300 de parlamentari a fost tratat ca un referendum facultativ, ceea ce nu exista in Constitutie, a afirmat Basescu.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari: Asta este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari, afirmand ca aceasta este cea mai mare eroare politica facuta de un.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2925 seconds )