Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ecuadorul renunta la acordul vamal cu SUA, in contextul cazului Edward Snowden

B1 B1,
Ecuadorul renunta la acordul vamal cu SUA, in contextul cazului Edward Snowden

Ecuadorul a anuntat ca va renunta la acordul vamal cu Statele Unite, prin care beneficia de tarife preferentiale, motivand ca aceasta intelegere este folosita ca motiv de santaj in contextul in care Edward. continuă pe B1

Ecuadorul renunta la acordul vamal cu SUA, in contextul cazului Edward Snowden

Ecuadorul a anuntat joi ca renunta la acordul vamal cu Statele Unite, in cadrul caruia beneficia de tarife preferentiale, denuntand faptul ca documentul este utilizat ca instrument de santaj in contextul.

SUA avertizeaza Ecuadorul ca relatiile bilaterale vor fi afectate daca va acorda azil politic lui Snowden. Quito renunta la acordul vamal cu SUA, denuntandu-l drept instrument de santaj

Diplomatia americana a avertizat joi Ecuadorul ca relatiile bilaterale se vor deteriora in cazul in care Quito va acorda azil politic azil politic lui Edward Snowden, informaticianul american acuzat de spionaj de catre Washington, transmite AFP. Potrivit Mediafax, Ecuadorul, care analizeaza cererea lui Snowden, a anuntat insa ca renunta la acordul vamal cu Statele Unite, in cadrul caruia beneficia de tarife preferentiale, acuzand Washingtonul ca foloseste documentul ca instrument de santaj.

Ecuadorul renunta la acordul vamal cu SUA. Vezi de ce.

Ecuadorul a anuntat, joi, ca renunta la acordul vamal cu Statele Unite, in cadrul caruia beneficia de tarife preferentiale, denuntand faptul ca documentul este utilizat ca instrument de santaj in contextul in care Guvernul de la Quito analizeaza cererea de azil a lui Edward Snowden, informeaza Mediafax. Ecuadorul renunta in mod unilateral si irevocabil la aceste facilitati vamale, anunta Guvernul ecuadorian. Ecuadorul nu accepta nici presiuni, nici amenintari, din partea nimanui, .

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )