Libnet.ro
UNICEF

21:30

Editie speciala. De ce a fost condamnata o romanca la 30 de ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Editie speciala. De ce a fost condamnata o romanca la 30 de ani de inchisoare

Conform datelor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt 48 de detinuti condamanti la 30 de ani de inchisoare. Dintre acestia: doi detinuti pentru viol, doi detinuti pentru omor calificat, 32. continuă pe Antena3

Editie speciala: Drama unei mame care a primit 30 de ani de inchisoare pentru inselaciune

Conform datelor de la Administratia Nationala a Penitenciarelor sunt 48 de detinuti condamanti la 30 de ani de inchisoare. Dintre acestia: doi detinuti pentru viol, doi detinuti pentru omor calificat, 32.

Un executor judecatoresc implicat in spalarea a 22 de miliarde de dolari prin bancile din Moldova, condamnat la 5 ani de inchisoare

Dupa ce acum un an scapase de pedeapsa, fiind achitat de Judecatoria Buiucani, vineri, 9 iunie, la insistenta procurorilor, unul dintre executorii judecatoresti implicati in spalarea a peste 20 de miliarde de dolari prin sistemul bancar moldovenesc, bani proveniti din Rusia, a fost condamnat la 5 ani inchisoare.

Editie speciala 360 de grade: Despre profetiile si previziunile Sfintilor Parinti (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre cum putem vedea si interpreta profetiile Sfintilor Parinti. Invitatii Alinei Badic au fost.

Editie speciala 360 de grade: Cum va deveni omul, conform profetiilor (VIDEO)

Alina Badic a vorbit in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade despre profetiile si previziunile conform carora omul va deveni atat de plin de rautate, atat de.

Liderul de sindicat Marin Condescu, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Pandurii

Liderul de sindicat Marin Condescu, fostul presedinte al clubului Pandurii si actual reprezentant Al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia USMO) in AGA la echipa de fotbal, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare de Tribunalul Olt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )