Libnet.ro
UNICEF

17:30

Eduard Hellvig la SRI, Floarea Serban la sefia Romarm

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eduard Hellvig la SRI, Floarea Serban la sefia Romarm

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a nominalizat aseara, pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, pe Eduard-Raul Hellvig si, conform prevederilor constitutionale, i-a instiintat printr-o scrisoare oficiala pe presedintii celor doua Camere ale Parlamentului despre aceasta nominalizare. continuă pe Ziarul Bursa

Ce probleme majore ridica nominalizarea lui Eduard Hellvig de catre Klaus Iohannis la sefia SRI

Toate informatiile culese de HotNews. ro indica fara mari dubii ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu partenerii americani inainte de a face una dintre cele mai importante miscari: nominalizarea unui nou sef SRI. Americanii ar fi fost anuntati sec, cu putin timp inainte, ca va fi Hellvig. Surse interne si externe supra-confirma acest fapt. Si de ce s-ar fi consultat? Nu este Romania o tara independenta si suverana? De ce ar trebui sa-si dea americanii sau alti parteneri un acord prealabil? Atentie! Aici nu este vorba de un veto extern, ci de un gest elementar de curtoazie fata de partenerii strategici.

Un zalauan, sef peste secretele romanilor. Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Zalauanul Eduard Hellvig este propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia Serviciului Roman de Informatii. Pentru a ocupa functia de director al SRI, el trebuie sa treaca, insa, de votul celor doua camere reunite ale Parlamentului.

Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig pentru sefia SRI

ACTUALIZARE 18:28 Iohannis: Am cautat pe cineva pregatit, sa vina cu calmul necesar * Presedintele nu a dorit sa faca nominalizarile pentru SRI si SIE impreuna Presedintele Klaus Iohannis a declarat dupa ce a anuntat nominalizarea lui Eduard Hellvig la sefia SRI, despre motivul pentru care l-a ales pentru aceasta functie, ca a cautat pe cineva pregatit, cu energie si care sa aduca calmul necesar in acest spatiu. ---------------- Mai multe nume au fost vehiculate pentru aceasta functie iar Ziarul BURSA a scris din 27 ianuarie ca sefia Serviciului ar urma sa fie preluata de Eduard Hellvig.

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, a preluat sefia Romarm

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, trimisa in judecata in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu in baza unor declaratii false, a preluat conducerea Romarm. Fostul director al.

Floarea Serban, trimisa in judecata in dosarul Locuinta de la MApN, preia sefia Romarm, dupa arestarea lui Dan Tache

Floarea Serban, prima femeie general din Armata Romana, trimisa in judecata in dosarul privind cumpararea unor locuinte de serviciu in baza unor declaratii false, a preluat conducerea Romarm, fostul director al producatorului de armament fiind arestat saptamana trecuta pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost coautorul, alaturi de mine, de Crin Antonescu, la lovitura de stat din 2012. Este o propunere buna/ Despre decizia UNPR de a il sustine pe Hellvig la sefia SRI: E dreptul lor, nu e ceva de guvernare

Victor Ponta a declarat vineri dimineata ca Eduard Hellvig reprezinta, ca persoana, o propunere buna pentru conducerea SRI, insa a comentat ironic faptul ca acesta a fost coautor alaturi de el, Crin Antonescu si Liviu Dragnea la lovitura de stat din 2012. El a mai spus, pentru Mediafax, intrebat daca are o pozitie publica fata de anuntul UNPR de a-l sustine pe Eduard Hellvig la sefia SRI, facut inainte sa existe consultari formale in coalitie pe aceasta tema, ca este dreptul UNPR, nefiind o chestiune de guvernare.

Eduard Hellvig, propus pentru sefia SRI: Prioritatile sunt combaterea coruptiei si dezvoltarea capacitatii de aparare

Europarlamentarul Eduard Hellvig, propus de presedintele Klaus Iohannis pentru functia de director al Serviciului Roman de Informatii, in locul lui George Maior, a publicat un text pe Facebook in care vorbeste despre prioritatile sale in fruntea SRI.

Eduard Hellvig, propus de Iohannis sef la SRI: Sper ca si membrii Parlamentului ma vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate

Liberalul Eduard Hellvig, anuntat de presedintele Klaus Iohannis drept propunerea sa pentru sefia Serviciului Roman de Informatii SRI), afirma intr-o postare pe Facebook ca este onorat de increderea acordata de seful statului si ca spera ca, la randul lor, membrii Parlamentului il vor considera potrivit pentru a indeplini aceasta responsabilitate.

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )