Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un educator de la o gradinita privata a fost retinut pentru corupere sexuala

Adevărul Adevărul,
Un educator de la o gradinita privata a fost retinut pentru corupere sexuala

Barbatul de 33 de ani a fost acuzat de mama unei fetite de 5 ani ca i-a atins copilul in zona intima in timp ce micuta dormea la gradinita. continuă pe Adevărul

Educator retinut pentru PEDOFILIE! Ar fi abuzat o fetita de 5 ani

Un educator de la o gradinita din Brasov a fost retinut pentru pedofilie. Barbatul in varsta de 33 de ani ar fi abuzat de o fetita de 5 ani. Acesta le-a povestit parintilor, care au sesizat imediat.

Viorel Hrebenciuc a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:40 Viorel Hrebenciuc a fost retinut pentru 24 de ore de catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acesta s-a prezentat, in cursul diminetii, la sediul DNA Brasov, pentru a fi audiat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. * Ponta: Viorel Hrebenciuc nu mai e deputat.

Calin Mitica, patronul Transferoviar Grup, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA Cluj

Mitica Calin, patronul Transferoviar Grup, firma care detine trenurile private din Transilvania, si al fabricii Remarul 16 Februarie, a fost retinu.

Calin Mitica a fost arestat pentru 24 de ore: Este acuzat ca a manipulat mai multe licitatii

Omul de afaceri Calin Mitica a fost retinut pentru 24 de ore dupa indelungi audieri la sediul DNA Cluj. Calin Mitica controleaza societatile Remarul 16 Februarie si Transferoviar Grup. in acelasi dosar mai.

Brasov: Un educator a fost retinut dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un barbat de 33 de ani care lucreaza ca educator la o gradinita privata din municipiul Brasov a fost retinut de politisti, miercuri, pentru corupere sexuala de minori, dupa ce parintii unei fetite de cinci.

Brasov: Un educator a fost retinut, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani

Un educator de 33 de ani, angajat la o gradinita privata din Brasov, a fost retinut de politisti, miercuri, dupa ce a abuzat sexual o fetita de cinci ani, relateaza Mediafax.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic pentru folosirea de carduri false

Claudiu Raducanu, fost jucator al clubului Steaua, a fost retinut la Cancun, Mexic, pentru dare de mita si folosirea de carduri false. Alaturi de el a mai fost retinut un alt roman, in varsta de 25 de ani, Gheorghe Claudiu Papara.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic. Vezi ce acuzatii i se aduc

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun pentru dare de mita, Ministerul Public mexican anchetandu-l si pentru folosire de carduri false. Potrivit publicatiei proceso. com. mx, Gheorghe.

Fostul stelist Claudiu Raducanu a fost retinut in Mexic, fiind banuit de folosire de carduri false

Fostul fotbalist stelist Claudiu Raducanu a fost retinut la Cancun si deferit justitiei pentru dare de mita, potrivit publicatiei Proceso. Ministerul Public mexican in ancheteaza pe acesta si pentru folosire.

Ponta: Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Basescu

Banii din dosarul Microsoft, din 2009, au fost dati pentru campania electorala a lui Traian Basescu, prin Elena Udrea, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca ii pare rau daca persoanele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )