Libnet.ro
UNICEF

17:00

Efectele BREXIT. Avocatul Gheorghe Piperea face previziuni cutremuratoare: Ratele la creditele Prima Casa se vor dubla

Antena3 Antena3,
Efectele BREXIT. Avocatul Gheorghe Piperea face previziuni cutremuratoare: Ratele la creditele Prima Casa se vor dubla

Europa e schimbata radical intr-o singura zi, cea in care Marea Britanie nu mai vrea sa faca parte. 52 la 48 pentru Brexit e scorul referendumului, care micsoreaza Uniunea Europeana de la 28 la 27. continuă pe Antena3

Avocatul Gheorghe Piperea: Nu voi prelua conducerea organizatiei PNL Bucuresti, dar raman dispus sa conduc un proiect de anvergura nationala

Avocatul Gheorghe Piperea a sustinut intr-o postare pe Facebook faptul ca nu va prelua sefia organizatiei PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice si chiar sa conduca un proiect de anvergura.

Avocatul Gheorghe Piperea raspunde PNL: Nu trag dupa mine fete obosite

Avocatul Gheorghe Piperea a fost ofertat de PNL pentru o functie in partid, insa a anuntat ca nu va prelua sefia organizatiei Bucuresti. Refuzul meu a fost motivat de faptul ca ceea ce se.

Gheorghe Piperea nu preia conducerea PNL Bucuresti

Negocierile dintre avocatul Gheorghe Piperea si PNL au esuat. Avocatul a anuntat ca nu va prelua sefia organizatiei Bucurestia partidului, insa ramane deschis unui proiect politic de anvergura nationala.

Schimb dur de replici intre Teodor Atanasiu si Gheorghe Piperea privind propunerea pentru presedintia PNL Bucuresti

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu si avocatul Gheorghe Piperea au avut un schimb mai dur de replici privind informatia ca celui din urma i-a fost propusa sefia organizatiei de Bucuresti a.

Gheorghe Piperea nu va conduce PNL Bucuresti

Gheorghe Piperea nu va conduce organizatia de Bucuresti a PNL. El a facut anuntul, marti, pe pagina sa de Facebook.

Gheorghe Piperea refuza preluarea conducerii PNL Bucuresti, dar este dispus sa se implice intr-un proiect de anvergura nationala

Avocatul Gheorghe Piperea anunta, luni seara, ca nu va prelua conducerea PNL Bucuresti, mentionand insa ca ramane dispus sa se implice si sa conduca un proiect de anvergura nationala, daca si cand i se va propune.

Romania poate gestiona efectele Brexit. Avem rezerve substantiale pentru a stabiliza pietele

Efectele votului pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana asupra Romaniei sunt gestionabile, iar impactul cresterii costului finantarii de pe pietele internationale poate fi diminuat prin utilizarea rezervelor valutare nationale si amanarea imprumuturilor statului pana la stabilizarea pietelor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice MFP) transmis, vineri, AGERPRES.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )