Libnet.ro
UNICEF

15:30

Efectele crizei: Bucuresti, in top 15 orase din lume la reducerea costurilor cu birourile

Adevărul Adevărul,
Efectele crizei: Bucuresti, in top 15 orase din lume la reducerea costurilor cu birourile

Capitala Romaniei se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE. continuă pe Adevărul

Bucuresti, in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a ...

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, conform Mediafax. Astfel, costul de ocupare a spatiilor de birouri din Bucuresti se situeaza la 23,25 euro/metru patrat/luna, in conditiile in care chiria medie s-a diminuat in perioada analizata cu 7,7%, la 18 euro/metru patrat/luna. In costul de ocupare sunt incluse si .

Bucuresti, pe locul patru in topul celor mai ieftine orase din lume, dupa costul de trai

Costul de trai devine din ce in ce mai ridicat pe masura ce orasele se dezvolta. in acest sens, Business Insider a facut un clasament cu unele dintre cele mai ieftine orase din lume, dupa costul de.

O corcitura de basset, cel mai urat caine din lume in 2013: Arata de parca ar fi asamblat cu parti de la diverse animale (VIDEO)

Cel mai urat caine din lume a fost desemnat anul acesta Walle, o corcitura de basset, in varsta de 4 ani. A 25-a editie a consursului care a avut loc vineri seara in California a numarat 30 de candidati la.

Un roman se numara printre primele persoane din lume care au avut cont de Facebook

Un roman se numara printre primele persoane din lume care si-au creat cont de Facebook, in anul 2004. Andrei Boros este a 11-a persoana prezenta vreodata pe reteaua de socializare Facebook, in acea perioada e.

Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai mari scaderi ale costului de ocupare a birourilor

Bucurestiul se afla de locul 12 in top 15 orase din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spatiilor de birouri in ultimul an, cu o scadere de 6,1% in trimestrul unu comparativ cu acelasi interval din 2012, potrivit CBRE.

Laura Cosoi a detronat-o pe Antonia! A fost numita cea mai sexy femeie din lume de catre FHM Romania!

Antonia a fost detronata de Laura Cosoi in topul FHM cele mai sexy femei din lume. Editia romaneasca a revistei a pus-o pe blondina pe primul loc, devansand alte frumuseti din showbiz-ul autohton. Continue reading .

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita 'cele mai bune joburi din lume - de la aventurier in interiorul pamanturilor tarii pana la degustator in bucataria locala, potrivit rezultatelor competitiei publicate vineri.

VIDEO Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, Burj Khalifa din Dubai

Google a pus pe Street View cea mai inalta cladire din lume, monumentala Burj Khalifa din Dubai de 828 metri inaltime. Au fost postate panorame de la diverse etaje ale cladirii, dar si imagini spectaculoase captate din afara cladirii, de unde se vad zgarie-norii bogatului oras din Emirate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )