Libnet.ro
UNICEF

09:00

Efectul sanctiunilor occidentale asupra Rusiei: pierderi de 32 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Efectul sanctiunilor occidentale asupra Rusiei: pierderi de 32 mld. euro

Sanctiunile occidentale ar genera pierderi de 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, iar prabusirea cursului petrolului ar aduce pierderi de pana la 80 de miliarde de euro, a apreciat luni ministrul rus al Finantelor, Anton. continuă pe Wall-Street Ro

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, relateaza AFP. De asemenea, va inregistra pierderi de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrol.

Ministrul rus de Finante: Rusia va pierde 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale si pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrolului, a estimat luni ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, citat de AFP.

Rusia pierde zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale si a scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va rezista - ministrul Finantelor, Anton Siluanov

Rusia va pierde peste 30 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor internationale, la care se pot adauga alte 70-80 miliarde din cauza scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va evita catastrofa, afirma ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit agentiei Tass, citata de AFP.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )