Libnet.ro
UNICEF

11:30

Egipt are un nou presedinte. Fostul sef al armatei a depus juramantul

Antena3 Antena3,
Egipt are un nou presedinte. Fostul sef al armatei a depus juramantul

Fostul sef al armatei Abdel Fattah el-Sisi, ales presedinte al Egiptului cu 96,9% din voturile exprimate dupa ce a eliminat orice opozitie de pe scena politica, a depus duminica juramantul, la aproape un an. continuă pe Antena3

Camera de Comert si Industrie are un nou presedinte dupa arestarea lui Mihai Vlasov

Mihai Daraban este noul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei CCIR), functie ramasa vacanta dupa arestarea fostului sef al institutiei, Mihai Vlasov. Daraban ocupa pana la aceasta numire functia de presedinte al Camerei de Comert si.

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, cercetat sub control judiciar

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti PMB), retinut joi de procurorii DNA pentru ca ar fi dat preferential contracte unor firme, va fi cercetat in.

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, cercetat sub control judiciar

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Municipiului Bucuresti PMB), retinut joi de procurorii DNA pentru ca ar fi dat preferential contracte unor firme, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, a hotarat sambata Tribunalul Bucuresti. Decizia nu este definitiva putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Comisarul Gheorghe Ratiu, fostul sef al Garzii de Mediu Bihor, condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Fostul sef al Garzii de Mediu Bihor a fost condamnat, definitiv, la inchisoare cu executare. Comisarul Gheorghe Ratiu a primit o pedeapsa de 4 ani si 3 luni de inchisoare, decizia Curtii de Apel Oradea fiind definitiva si irevocabila. El a fost cercertat de procurorii DNA Oradea intr-un dosar de coruptie, in care au mai fost anchetati si alti comisari.

Sisi a depus juramantul de investire ca presedinte

Fostul sef al armatei egiptene, Abdel Fattah al-Sisi a depus juramantul de investire ca presedinte, astazi, la o ceremonie cu o prezenta scazuta a aliatilor Occidentali, care sunt ingrijorati de interventia statului asupra disidentei cauzate de demiterea de anul trecut a liderului islamist Mohamed Mursi, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )