Libnet.ro
UNICEF

17:00

Egipt: Presedintele Mohamed Morsi a anulat controversatul decret prin care isi extindea prerogativele, in urma amplelor proteste

Hotnews Hotnews,
Egipt: Presedintele Mohamed Morsi a anulat controversatul decret prin care isi extindea prerogativele, in urma amplelor proteste

Presedintele Egiptului, Mohamed Morsi, a anulat sambata seara decretul prin care isi acorda mai multe puteri, provocand astfel o grava criza politica, a anuntat un participant la intalnirea dintre seful statului si lideri politici, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a anulat decretul prin care isi acorda puteri sporite

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a anulat, sambata seara, decretul prin care si-a acordat puteri sporite, relateaza AFP. Acest decret a provocat o grava criza politica in Egipt, in ultimele saptamani.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

UPDATE 14:40: Principala coalitie a opozitiei egiptene, Frontul Salvarii Nationale FSN), a anuntat, astazi, ca nu va participa la un dialog national propus de presedintele Mohamed Morsi, conform surselor de presa.

Opozitia egipteana refuza participarea la dialogul propus de Mohamed Morsi

Principala coalitie a opozitiei egiptene a anuntat, vineri, ca nu va participa la un dialog national propus cu o zi in urma de presedintele Mohamed Morsi, acuzandu-l pe seful statului ca ignora cererile.

Egipt: Protestatarii anti-Morsi au incendiat sediul Fratiei Musulmane din Cairo

Manifestanti egipteni au incendiat sediul Fratiei Musulmane din Cairo, aseara, dupa ce au luat cu asalt cladirea, a declarat Mahmoud Ghozlan, purtator de cuvant al miscarii islamiste din care face parte si Mohamed Morsi, relateaza sursele de presa.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, si a asigurat in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune dupa violentele dintre sustinatorii si opozantii sai, potrivit Mediafax. Chem toate partidele politice la un dialog sambata 8 decembrie la palatul prezidential, a declarat presedintele islamist, precizand ca discutiile vor fi pe tema elaborarii unei legi electorale si a unui curs de .

Presedintele egiptean Mohamed Morsi invita opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat, maine, opozitia la dialog, si a oferit certitudini pentru desfasurarea referendumului privind Constitutia asa cum a fost prevazut, arata sursele de presa.

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a invitat opozitia la dialog sambata, asigurand in acelasi timp ca referendumul privind Constitutia se va desfasura asa cum este prevazut, intr-un discurs la televiziune.

Mohamed Morsi solicita modificarea decretului care ii acorda puteri sporite

Presedintele egiptean Mohamed Morsi a cerut modificarea decretului care ii acorda puteri sporite, tinta unei intense miscari de protest de peste doua saptamani, a anuntat sambata premierul Hisham Qandil,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )