Libnet.ro
UNICEF

01:05

Egipt: Un soldat a fost ucis si alti doi au fost raniti in atacuri ale islamistilor in Sinai

Hotnews Hotnews,
 Egipt: Un soldat a fost ucis si alti doi au fost raniti in atacuri ale islamistilor in Sinai

Un soldat egiptean a fost ucis in atacuri simultane ale militantilor islamisti care au lansat, vineri, rachete si au tras cu mitraliere in posturi de politie si militare din Sinai, a anuntat o sursa medicala, citeaza Mediafax. Doi soldati au fost raniti in atacul asupra unui punct de control al armatei la al-Gura, in nordul peninsulei. continuă pe Hotnews

Un soldat egiptean a fost ucis, iar alti doi au fost raniti in atacuri ale militantilor islamisti din Sinai

Un soldat egiptean a fost ucis in atacuri simultane ale islamistilor ce au lansat, vineri, rachete si au tras cu mitraliere in posturi de politie si militare din Sinai, potrivit unei surse medicale citate de.

Atentatul de la Kabul, in care un roman a fost ucis, a fost revendicat de talibani

Atentatul sinucigas comis, marti, la Kabul, in care un roman a fost ucis, iar altul ranit, a fost revendicat de talibani. Rebelii talibani au confirmat intr-un comunicat ca au atacat o importanta baza.

Doi raniti, dupa ce un microbuz s-a rasturnat in Iasi.

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident petrecut in apropierea localitatii iesene Comarna, dupa ce microbuzul in care se aflau sapte persoane, toate din Republica Moldova, s-a rasturnat intr-o curba, informeaza Mediafax. Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17. 00, iar la scurt un localnic a apelat numarul de urgenta 112, la fata locului sosind mai multe echipaje ale SMURD si ale Politiei. Potrivit politistilor ieseni, doua persoane au fost ranite usor, acestea primind .

Adli Mansour, judecatorul suprem al Curtii Constitutionale din Egipt a fost investit in functia de presedinte interimar

Adli Mansour, judecatorul suprem al Curtii Constitutionale din Egipt a fost investit, joi, in functia de presedinte interimar, la cateva ore dupa ce armata l-a demis pe Mohamed Morsi si l-a pus sub arest la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )