Libnet.ro
UNICEF

00:08

Ekaterina Makarova, urmatoarea adversara a lui Halep. Urmeaza revansa?

Adevărul Adevărul,
Ekaterina Makarova, urmatoarea adversara a lui Halep. Urmeaza revansa?

Dupa eliminarea bulgaroaicei Makarova, urmatorul hop pentru Simona Halep la Dubai este Ekaterina Makarova, cea in fata careia romanca are de luat, joi, o revansa importanta, dupa Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai si are sansa revansei cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a eliminat-o miercuri seara pe Tsvetana Pironkova la Dubai si s-a calificat in sferturile de finala. In aceasta faza, joi, romanca o intalneste pe Ekaterina Makarova, la nici o luna dupa ce rusoaica a eliminat-o sec in sferturile de finala de la Australian Open. Va fio revansa de mare interes.

UPDATE WTA Dubai: Radwanska, Venus Williams (detinatoarea titlului), Ivanovic si Kvitova, eliminate in turul al treilea/ Ekaterina Makarova in sferturi, s-ar putea intalni cu Halep

Agnieszka Radwanska, favorita numarul cinci, a fost invinsa de Garbine Muguruza, scor 4-6 2-6, in o ora si 16 minute, in turul al treilea al turneului Premier de la Dubai. La randul sau, Ekaterina Makarova, favorita numarul sase, s-a calificat miercuri in sferturi, dupa ce invins-o pe Zarina Diyas, scor 6-3 6-4. 30: Ana Ivanovic si Petra Kvitova au fost de asemenea eliminate in turul trei. Vezi in text rezultatele zilei Daca trece de Tsvetana Pironkova meciul incepe la 17. 00 ora Romaniei), Simona Halep o va intalni pe Makarova in sferturile de finala.

WTA Dubai: Caroline Wozniacki, Ana Ivanovic si Ekaterina Makarova, in turul trei

Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei) a abtinut, marti, calificarea in turul trei al turneului WTA de la Dubai. Cu toate ca a pierdut primul set al confruntarii cu Sam Stosur, Caroline a avut puterea sa revina si sa sa se impuna cu 7-5 in decisiv. In aceeasi faza a competitiei au ajuns si alte nume importante precum Ekaterina Makarova, Angelique Kerber, Ana Ivanovic si Agnieszka Radwanska.

LIVE Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai (joi, 17:00)

Simona Halep are ocazia revansei in fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua joaca din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.378 seconds )