Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ele sunt jucatoarele de la CSM Bucuresti, campioanele Europei!

ADPM ADPM,
Ele sunt jucatoarele de la CSM Bucuresti, campioanele Europei!

CSM Bucuresti a castigat aseara trofeul Ligii Campionilor, invingand echipa ETO Gyor in finala turneului Final Four de la Budapesta. Iata cine sunt sportivele care i-au facut mandri pe romani prin performantele lor in handbal! . continuă pe ADPM

Performanta echipei CSM Bucuresti dupa ce a castigat Liga Campionilor la handbal, laudata de presedinte si premier. Iohannis: Felicitari handbalistelor de la CSM Bucuresti. Ciolos: E o lectie de patriotism si munca in echipa (FOTO)

Performanta incredibila a echipei romanesti de handbal feminin, CSM Bucuresti, care a castigat cea mai importanta competitie internationala chiar la prima participare in Liga Campionilor, a.

Dacian Ciolos felicita CSM Bucuresti pentru victoria in Liga Campionilor si compara echipa de handbal cu situatia de la Opera Nationala: Sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna

Premierul Dacian Ciolos a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de felicitare pentru echipa CSM Bucuresti, care a castigat duminica Liga Campionilor la handbal feminin, dupa o finala dramatica impotriva lui Gyor. Este o lectie de patriotism, organizare si munca de echipa. Patriotism, pentru ca echipa este un proiect romanesc de enorm succes international. Poate ca toti cei care au incercat sa puna pe alte coordonate complet gresite perfomanta de la Opera Nationala, unde romanii si altii au facut perfomanta internationala, ar trebui sa se uite la aceasta echipa minunata si sa invete sa lucreze impreuna. Pentru Romania si pentru Bucuresti!, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Iohannis si Ciolos le-au felicitat, pe Facebook, pe fetele de la CSM Bucuresti, dupa victoria in Liga Campionilor

Presedintele Klaus Iohannis si premeirul Dacian Ciolos le-au felicitat, pe Facebook, pe handbalistele de la CSM Bucuresti, care au castigat, duminica seara, Liga Campionilor la handbal feminin.

Campioanele Europei, la Sinteza zilei. Povestea din spatele succesului

Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti este invitata la Sinteza zilei cu Mihai Gadea. Urmareste LIVE emisiunea CSM Bucuresti, debutanta in competitie, a castigat duminica.

Campioanele de la CSM Bucuresti au revenit victorioase in tara. Handbalistele, primite pe aeroport de primarul Razvan Sava (VIDEO)

Fetele de la CSM Bucuresti au revenit in tara si, nu oricum, ci cu medalia de campioane ale Europei la gat. Handbalistele au fost intampinate de primarul Razvan Sava care le-a oferit.

FOTO si VIDEO: CSM Bucuresti, castigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, a revenit acasa cu trofeul. Ce mesaj au transmis handbalistele

Campioanele Europei in handbalul feminin european, bucurestencele de la CSM, au sosit acasa, unde au fost asteptate de foarte multi sustinatori, dupa performanta istorica de a-si adjudeca cel mai dorit si important trofeu inter-cluburi: Liga Campionilor.

POZA ZILEI. Jucatoarele echipei CSM Bucuresti, cu trofeul Ligii Campionilor

Jucatoarele echipei CSM Bucuresti pozeaza cu trofeul Ligii Campionilor, la Budapesta, duminica, 8 mai 2016. CSM a invins cu 29-26, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, echipa ETO Gyor, in finala turneului Final Four de la Budapesta si a castigat Liga Campionilor.

Handbalistele de la CSM Bucuresti incaseaza pentru castigarea Ligii Campionilor cat un fotbalist roman in 3 luni

CSM Bucuresti a castigat in weekend Liga Campionilor la handbal feminin, echipa urmand sa incaseze 500. 000 de euro pentru cea mai mare performanta a handbalului romanesc de club din ultimii 52 de ani. Suma pe care fiecare dintre jucatoarele CSM.

Cat au primit campioanele de la CSM Bucuresti pentru castigarea Ligii Campionilor

Aflata la primul sezon in Liga Campionilor, echipa CSM Bucuresti a rasturnat toate calculele hartiei si a cucerit, duminica, dramatic trofeul dupa o finala decisa la aruncarile de la 7 metri in fata celor de la Gyor chiar la Budapesta.

CSM Bucuresti a castigat Liga Campionilor la handbal, dupa un meci fabulos contra lui Gyor. Tigroaicele sunt reginele Europei

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a cucerit, duminica, la Budapesta, Liga Campionilor, dupa ce a invins in finala Turneului Final Four formatia ungara Gyor ETO, dupa prelungiri si aruncari de la 7 metri, cu scorul de 29-26 13-12, 22-22, 25-25), iar echipa din Capitala readuce trofeul in Romania dupa 52 de ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )