Libnet.ro
UNICEF

15:30

Electrica- cea mai mare oferta derulata prin Bursa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica- cea mai mare oferta derulata prin Bursa

Statul doreste sa privatizeze distribuitorul si furnizorul de energie Electrica, in urma ofertei publice aflata in derulare in perioada 16-25 iunie 2014, compania fiind inclusa in programul agreat cu Fondul Monetar International. continuă pe Ziarul Bursa

Un virus pune in pericol cea mai mare rezervatie de castani comestibili din Romania

Una dintre cele mai mari rezervatii naturale din nordul Transilvaniei, cea de castani comestibili din jurul Baii Mari, este in pericol. Motivul este contaminarea cu un virus, care produce boala numita cancerul scoartei. Acest virus provoaca defolierea castanilor, din zona bazei spre varf, iar castanii care nu sunt tratati risca sa moara.

Situatie dramatica pentru cea mai mare universitate privata din Moldova. Fiscul vinde pana si perdelele si lenjeria din Universitatea Petre Andrei

Agentia Judeteana a Finantelor Publice din Iasi va organiza pe 3 iulie o licitatie public in care bunurile universitatii private Petre Andrei din Iasi, printre care si mobilierul sau logistica, vor fi scoase la vanzare.

Supravegherea cetatenilor, cea mai mare problema a oraselor destepte: Multora nu le pasa de tine, ci de cei ca tine

Tehnologia a avansat foarte mult in ultima jumatate de secol, iar orasele nu vor ramane doar o adunatura de metal, beton si asfalt. Iata cum se vor dota si orasele inteligente in care vom trai in viitor.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

Londra ramane cea mai scumpa piata de birouri din lume

Zona West End din Londra a ramas cea mai scumpa pia and ta de birouri din lume, de and si Asia a continuat sa domine sectorul celor mai scumpe spa and tii de birouri, reprezentand 3 dintre primele 5 pie and te, potrivit studiului semestrial asupra pie and tei globale de spa and tii de birouri prime, realizat de CBRE.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

Electrica - efect pozitiv, dar nu spectaculos pentru lichiditatea BVB

Cei interesati sa investeasca la oferta Electrica, aflata in derulate, trebuie sa stie, in primul rand, ca Electrica este cea mai mare companie de furnizare si distributie a energiei electrice din tara, avand o cota de piata de 22%, respectiv 39% in 2013, considera analistii SSIF Broker.

Marcile private, pe val: in 15 tari au reusit sa muste o felie mai mare de 30%

Produsele marca privata au ajuns sa reprezinte cel putin 30% din totalul produselor vandute in 15 tari, aceasta reprezentand cea mai buna evolutie de pana acum, arata un studiu realizat de Nielsen .

Povestea aplicatiei viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade.

Povestea aplicatiei-viral Yo: Este cea mai stupida si da dependenta

Aplicatia saptamanii trecute, nu prin utilitate, a fost Yo. A fost lansata pe 1 aprilie, iar mai nou a primit finantare de un milion de dolari. Creatorii sai spun ca au stiut de la inceput ca e cea mai stupida aplicatie, dar succesul pe care l-a avut le surade.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )