Libnet.ro
UNICEF

12:00

Elena Basescu despre sarcina: Eu consider ca sarcina nu este o boala, este o binecuvantare

Adevărul Adevărul,
Elena Basescu despre sarcina: Eu consider ca sarcina nu este o boala, este o binecuvantare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a declarat, referitor la sarcina, ca se simte extraordinar de bine, iar intrebata daca s-a apucat de pregatiri pentru ziua cea mare, aceasta a raspuns: Suntem abia in saptamana 24. continuă pe Adevărul

Elena Basescu, despre sarcina: Eu consider ca nu este o boala, este o binecuvantare

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a declarat, referitor la sarcina, ca se simte extraordinar de bine, iar intrebata daca s-a apucat de pregatiri pentru ziua cea mare, aceasta a raspuns: Suntem abia in saptamana 24.

Elena Basescu il acuza pe Catalin Ivan ca produce articole in presa din ...

Europarlamentarul PDL Elena Basescu il acuza pe europarlamentarul PSD Catalin Ivan ca produce, fara insa a-si asuma acest lucru, articole impotriva ei in presa din Romania, scrie Mediafax. Ea a facut astfel referire la un articol in care este criticata de catre eurodeputatul socialist spaniol Ines Ayala Sender. ) Catalin Ivan, intelege sa comande articole de presa in Romania cu scopul de a distorsiona realitatea unor proceduri firesti din Parlamentul European. Mai grav este faptul ca .

Elena Basescu, in Timoc: Reintalnirea romanilor cu fratii lor timoceni trebuie sa se faca cat mai repede in UE

Europarlamentarul PDL Elena Basescu i-a vizitat astazi pe romanii din Valea Timocului, ea spunandu-le ca se va lupta pentru ca acestia sa beneficieze in Serbia de aceleasi drepturi ca ale comunitatii sarbe din Romania.

Elena Basescu in Valea Timocului: Ne vom lupta sa beneficiati de exact aceleasi drepturi de care beneficiaza si minoritatea sarbeasca in Romania

Europarlamentarii PDL Elena Basescu si Marian Jean Marinescu au efecuat duminica o vizita in Valea Timocului, unde s-au intalnit cu liderii comunitatii romanesti la biserica ortodoxa din Malainita, un simbol al rezistentei romanilor timoceni in fata agresiunii asimilationiste practicate de statul sarb si de Biserica Ortodoxa Sarba.

Elena Basescu: Reintalnirea romanilor cu fratii lor timoceni trebuie sa se faca cat mai repede in UE

Europarlamentarul PDL Elena Basescu a fost, duminica, in vizita la romanii din Valea Timocului, ea spunandu-le ca se va lupta pentru ca acestia sa beneficieze in Serbia de aceleasi drepturi ca ale.

Elena Basescu, de moda veche! Vrea sa stie sexul copilului abia la nastere!

Elena Basescu va aduce pe lume primul sau copil in toamna acestui an. Fiica presedintelui insista sa nu afle sexul copilului decat abia cand il va aduce pe lume. Apropiatii ei sustin insa ca si-ar dori sa aiba o fetita. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )