Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Antena3 Antena3,
Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment,. continuă pe Antena3

VIDEO UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen. Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE 12:25 Presedintele Traian Basescu a declarat duminca, la plecarea de la Spitalul Universitar, ca atat fiica sa cat si nepotica sunt sanatoase, adaugand ca fetita a primit nota 9 la nastere. Seful statului a adaugat ca si-a vazut nepotica si ca a tinut-o in brate. Am primit nobilul titlu de bunic, a declarat presedintele.

Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala.

UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE Presedintele Traian Basescu a mers duminica dimineata, in jurul orei 11:20, la Spitalul Universitar. La intrarea in unitatea medicala, presedintele a declarat sunt bucuros.

Traian Basescu a devenit bunic! Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment, este in stare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )