Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea: Cazul Marianei Rarinca este dovada faptului ca am avut dreptate cand am spus ca tinta nedreptatilor poate fi orice cetatean. Stiu ce inseamna sa stai in arest nevinovat

B1 B1,
Elena Udrea: Cazul Marianei Rarinca este dovada faptului ca am avut dreptate cand am spus ca tinta nedreptatilor poate fi orice cetatean. Stiu ce inseamna sa stai in arest nevinovat

Elena Udrea a scris, joi, pe pagina personala de Facebook, despre cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat in inchisoare sase luni, pentru ca mai apoi sa se descopere ca nu era vinovata, spunand ca acest caz. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre cazul Marianei Rarinca: Livia Stanciu trebuie sa isi dea demisia de onoare (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV despre cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest preventiv pentru ca.

Elena Udrea: Orice cetatean poate fi tinta nedreptatilor

Deputata Elena Udrea a postat, joi, pe pagina personala de Facebook, un mesaj referitor la cazul Marianei Rarinca, in care a precizat ca orice cetatean poate fi tinta nedreptatilor, nu doar oamenii politici.

Judecatorul Cristi Danilet, despre situatia Marianei Rarinca: Cazul nu este strigator la cer. inca nu stim motivele pentru care judecatorul din ultima instanta a dat o solutie de achitare (VIDEO)

Cristi Danilet, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul elisiunii Evenimentul zilei de pe B1 TV, referitor la cazul Marianei Rarinca,.

Ion Cristoiu: Stimate domnule Traian Basescu, nu merita si Mariana Rarinca apararea de care a beneficiat Elena Udrea din parte dvs?

Ion Cristoiu ii cere fostului presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe blogul sau, sa ia apararea Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest, dupa ce sefa iCCJ, Livia Stanciu, a acuzat-o de.

Ion Cristoiu: Stimate domnule Traian Basescu, nu merita si Mariana Rarinca apararea de care a beneficiat Elena Udrea din partea dvs?

Ion Cristoiu ii cere fostului presedinte Traian Basescu, intr-o postare pe blogul sau, sa ia apararea Marianei Rarinca, femeia care a stat sase luni in arest, dupa ce sefa iCCJ, Livia Stanciu, a acuzat-o de.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa le inlature prin demitere ori demisie pe Kovesi si Livia Stanciu

ACTUALIZARE 20:25 Tariceanu: Arestarea Marianei Rarinca s-a produs pe baza unor suspiciuni, cum scrie in CP Presedintele Senatului a explicat, marti, ca a cerut presedintelui Iohannis demiterea Laurei Codruta Kovesi si a Liviei Stanciu deoarece arestarea Marianei Rarinca s-a produs pe baza unor suspiciuni, asa cum scrie in Codul Penal, iar societatea civila trebuie sa reactioneze la astfel de abuzuri.

Sinteza zilei: Elena Udrea, limuzina de la Alin Popoviciu

Deputatul PDL Alin Popoviciu a reusit sa-i scoata un discount de 30. 000 de euro colegei de partid Elena Udrea, pentru un Mercedes la o firma din Timisoara. Pretul initial al limuzinei era de 175. 000 de euro,.

Cum a reactionat Elena Udrea la dezvaluirile Adrianei Saftoiu

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a povestit in cartea sa momente picante din timpul primului mandat al presedintelui Traian Basescu. Saftoiu a povestit cum Elena Udrea, care il insotea pe.

Elena Udrea, replica dura dupa dezvaluirile Adrianei Saftoiu: Vinde povesti de budoar inventate din frustrare. Spre deosebire de ea, eu nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora

Elena Udrea ii raspunde fostului consilier pezidential Adriana Saftoiu dupa dezvaluirile acesteia in cartea sa Cronica de Cotroceni legate de relatia dintre fostul ministru si Traian Basescu. Fosta sefa a PMP.

Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )