Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea la Cluj: Cristian Diaconescu este un candidat mai bun la prezidentiale decat Catalin Predoiu si Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea la Cluj: Cristian Diaconescu este un candidat mai bun la prezidentiale decat Catalin Predoiu si Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Elena Udrea, a afirmat, joi, 12 iunie, intr-o conferinta de presa, la Cluj, ca partidele de dreapta ar trebui sa il sustina pe Cristian Diaconescu drept candidat unic al dreptei la prezidentiale, in opinia Elenei Udrea, Diaconescu este mai bun decat candidatul PDL la prezidentiale, Catalin Predoiu, sau decat Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Udrea: Partidele de dreapta ar trebui sa il sustina pe Cristian Diaconescu drept candidat unic al dreptei la prezidentiale

Elena Udrea, presedinta PMP, considera ca partidele de dreapta ar trebui sa il sustina pe Cristian Diaconescu drept candidat unic al dreptei la prezidentiale, pentru ca acesta, chiar daca a fost membru al PSD, este mai bun decat candidatul PDL, Catalin Predoiu, sau Klaus Iohannis.

Udrea, despre Cristian Diaconescu: Un personaj fara continut

Prezidentiabilul PMP, Cristian Diaconescu, este lipsit de continut - o spune chiar presedintele Miscarii Populare, Elena Udrea. Afirmatia este facuta intr-o postare pe blogul personal, in 2008, inainte de.

Presedintele PMP, Elena Udrea, la Cluj: Voi ramane un om politic loial proiectului lui Traian Basescu pentru Romania

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat ca, joi, 12 iunie, la Cluj, intr-o conferinta, ca va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania.

Elena Udrea: PMP va sustine un candidat comun al dreptei in cursa pentru Cotroceni daca acela va fi Cristian Diaconescu

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, joi, ca formatiunea pe care o conduce va sustine candidatul comun al dreptei la prezidentiale daca PDLsi PNL il vor sustine astfel pe Cristian Diaconescu. Nu.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

Elena Udrea: Avem convingerea ca Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale (VIDEO)

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale. Am dat un.

Elena Udrea: Diaconescu are sanse reale sa invinga candidatul PSD la prezidentiale

Presedintele PMP Elena Udrea a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul sau are incredere ca deputatul Cristian Diaconescu va reusi sa castige alegerile prezidentiale.

Politic Show: Gruparea lui Crin risca sa fi e eliminata din fruntea PNL; Cristian Diaconescu, prezidentiabil al PMP si presedinte al Fundatiei Miscarea Populara in numai trei zile; Legea Macovei: alesii tin cu dintii de imunitate

Ce fel de arme politice sunt Dan Diaconescu si Elena Udrea. Cele doua partide care au monopolizat scena politica in campania electorala. Daniel Fenechiu: Intelegerile judetene dintre PSD si PP-DD sa se faca doar acolo unde e posibil. Liderul deputatilor PP-DD.

Cristian Diaconescu, prezidentiabil al PMP si presedinte al Fundatiei Miscarea Populara in numai trei zile

La numai trei zile dupa ce a fost lansat ca si candidat al PMP la Presedintie, Cristian Diaconescu, fost consilier prezidential, a fost ales marti presedinte al Fundatiei Miscarea Populara. Marian Preda a demisionat astazi din fruntea Fundatiei.

Elena Udrea: Protejate sau sustinute au fost foarte multe colege in politica, de la Anca Boagiu, la Monica Macovei sau Roberta Anastase. Una singura si-a asumat sa ramana pana la capat

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat joi ca indiferent cat va dura cariera sa politica, va ramane un om politic loial proiectului presedintelui Traian Basescu pentru Romania, aratand ca mai multe femei din viata politica, printre care Anca Boagiu, Monica Macovei si Roberta Anastase, au fost sustinute de Traian Basescu insa ea este singura care si-a asumat sa ramana pana la capat alaturi de proiectul presedintelui, indiferent cata suparare a generat aceasta loialitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )