Libnet.ro
UNICEF

20:00

Elena Udrea continua promovarea frunzei din turism, cu selfie-uri

Antena3 Antena3,
Elena Udrea continua promovarea frunzei din turism, cu selfie-uri

Elena Udrea continua seria de poze tip selfie pe retelele de socializare. in cea mai recenta poza de acest gen, Elena Udrea lauda deja cunoscuta frunza folosita pentru a promova turismul in. continuă pe Antena3

Elena Udrea si Elena Basescu, in turneu la Chisinau

Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a venit marti in Republica Moldova si a participat la petrecerea data de fostul premier Vlad Filat de ziua sa de nastere. Astazi, impreuna cu Elena Udrea, va participa la lansarea candidatilor Partidului Miscarea Populara la Chisinau.

FOTO Elena Udrea: Guvernul Ponta nu are o strategie pentru tineri

Deputata PMP Elena Udrea a fost prezenta sambata la Arad la o dezbatere a Fundatiei Miscarea Populara. Ea a participat si la targul International de educatie si locuri de munca EDU2JOB.

Elena Udrea: Incidentul de la Nana este o inscenare

Elena Udrea spune ca incidentul de la Nana este o inscenare. Deputatul PMP sustine, intr-o postare pe pagina de Facebook, ca individul care a agresat o femeie din comuna nu este membru al Partidului Miscarea.

Cum ii caracterizeaza Traian Basescu pe Vasile Blaga si pe Elena Udrea

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit joi seara, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre modul in care comporta mai multi politicieni ai dreptei, liderul de la Palatul Cotroceni realizand o scurta descriere a lui Vasile Blaga si a Elenei Udrea.

Actrita Olimpia Melinte s-a ingrasat 10 kg pentru rolul din comedia Selfie

Actrita Olimpia Melinte a trecut prin transformari majore pentru rolul din comedia romaneasca Selfie. Ea a fost nevoita sa se ingrase cu nu mai putin de 10 kilograme pentru a intrat in pielea unei adolescente plinute si complexate, pe nume Roxi.

Se fac bani buni din turism. Afacerile Eurolines au crescut dupa primul trimestru

Grupul Eurolines Romania, din care fac parte 20 de firme din Romania, Germania si Republica Moldova, a inregistrat in primele trei luni ale acestui an o crestere de 39% a cifrei de afaceri, la 98 de milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )