Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, dupa ce deputatii au votat cererea de arestare: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul

Elena Udrea a avut o prima reactie pe Facebook dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea de arestare a sa in dosarul Gala Bute. Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul. Subiectul nu trebuie sa fie ce se intampla cu mine, ci cum va arata Romania condusa din umbra discretionar si ocult, odata ce adevarul a fost suprimat, a scris Elena Udrea pe Facebook. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, chemata la DNA pentru o posibila arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

Elena Udrea, chemata la DNA pentru arestare in Gala Bute

Elena Udrea, considerata capul organizarii Galei de box a lui Lucian Bute din Romania, a fost chemata marti dimineata la Directia Nationala Anticoruptie.

VIDEO. Elena Udrea este audiata la DNA, dupa ce deputatii au votat pentru arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft

Elena Udrea a fost citata, marti, in jurul pranzului, la DNA. Luni seara, Camera Deputatilor a avizat trei cereri de urmarire penala si trei de retinere si arestare in dosarele Gala Bute si Microsoft.

Ultima noapte de LIBERTATE pentru Elena Udrea, intaia de DREPTATE pentru romani. Fosta prezidentiabila a devenit ARESTABILA. Vezi firul povestii

Elena Udrea este buna de arestat. Blonda fostului presedinte poate fi retinuta in orice moment dupa ce ce deputatii au votat pentru toate cererile procurorilor emise pe numele ei in dosarele Microsoft si Gala.

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

VIDEO Elena Udrea, buna pentru arestare. Filmul celei mai lungi nopti

Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni noaptea, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a deputatului PMP Elena Udrea. 219 voturi au fost in favoarea cererii de arestare, iar 102 - impotriva. Fostul ministru al Dezvoltarii aproape ca si-a implorat colegii sa nu aprobe arestarea sa.

Elena Udrea: Solicitarea de arestare preventiva mi se pare excesiva (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, dupa ce a fost audiata in Comisia Juridica a CamereiDeputatilor, ca a cerut colegilor sai sa avizeze pozitiv cererea de urmarire penala. Eu cred ca orice perso.

Oreste Teodorescu, mesaj INCREDIBIL pentru Elena Udrea: Ati fost tare. Sa va ganditi la toate

Oreste Teodorescu a transmis pe Facebook un mesaj pentru Elena Udrea, imediat dupa ce deputatii au aprobat cererile DNA de arestare si de incepere a urmaririi penale. Oreste i-a dedicat Elenei Udrea melodia Kalinka.

Elena Udrea, pe Facebook: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o. Eu imi asum destinul (FOTO)

Elena Udrea a afirmat, luni seara, la scurt timp dupa ce deputatii au aprobat doua cereri de inceperea umaririi penale si o cerere pentru arestarea sa preventiva, in dosarul Gala Bute, ca Parlamentul a avut.

Elena Udrea, buna pentru arestare.Toate cererile DNA au fost votate cu o majoritate covarsitoare

Arestare Elena Udrea. Plenul Camerei Deputatilor a votat favorabil, tarziu in noapte, pe bada rulanta, sase cereri de ridicare a imunitatii pentru Elena Udrea, printre care si cea pentru arestare preventiva. Astfel, in cursul acestei zile, fostul ministru al Dezvoltarii poate fi incatusat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2184 seconds )