Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea, intre preoti. Deputata PDL a postat pe Facebook fotografii in care apare sarutand icoane si purtand portul popular

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, intre preoti. Deputata PDL a postat pe Facebook fotografii in care apare sarutand icoane si purtand portul popular

Elena Udrea vrea sa arate romanilor dragostea ei pentru credinta ortodoxa si pentru portul popular. La 3 dimineata, ea a publicat pe contul de Facebook o serie de fotografii in care apare incojurata de preoti. continuă pe Antena3

Elena Udrea invita liberalii sa participe la constructia dreptei.

In cadrul Colegiului Director al PDL desfasurat azi la Baia Mare, Elena Udrea a pus problema alegerii unui candidat unic la presedintie din partea tuturor partidelor de dreapta. Udrea a invitat in cadrul acestei constructii unice de drepta si Partidul National Liberal aflat inca inhamat la caruta PSD. Multi colegi gandesc ca mine, dar din pacate nu au curaj sa recunoasca, a mai spus Udrea.

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta: Este clar ca a scapat boii

Elena Udrea sare la gatul lui Victor Ponta pentru Traian Basescu. Blonda din PDL spune ca declaratiile premierului la adresa presedintelui pe subiectul Florin Cioaba arata ca seful Executivului a scapat.

Elena Udrea: Eram un copil cuminte, nu faceam nazbatii

Deputatul PDL, Elena Udrea, a oferit detalii despre copilaria sa si despre relatiile cu parintii. Pasiunea pentru folclorul romanesc i-a fost insuflata de catre mama sa.

Elena Udrea, despre copilarie: Nu aveam voie sa facem ce nu era acceptat in comunitate

Deputatul PDL, Elena Udrea, a oferit detalii despre copilaria sa si despre relatiile cu parintii. Pasiunea pentru folclorul romanesc i-a fost insuflata de catre mama sa.

Elena Udrea e buna la toate. A rupt gura targului cu o invartita in Maramures

Elena Udrea stie cum sa se faca remarcata. Mai nou, a rupt gura targului cu o invartita in Maramures, dupa ce s-a plimbat pe ulitele satului in costum popular. Chiar doamna Udrea a postat filmuletul cu ea.

VIDEO FOTO Elena Udrea recomanda tuturor sa viziteze Maramuresul

Prezenta in Maramures pentru a participa la Colegiul Director al PDL, ce va avea loc sambata la Baia Mare, Elena Udrea a decis sa vina in judetul in care se agata harta in cui cu cateva zile mai repede. Fostul ministru al Turismului a ajuns joi noapte la Rohia, insotita de mama sa si de fostul ministru Traian Igas.

Elena Udrea este in Maramures. Se simte izolata si nemultumita de retelele de telefonie mobila

Fostul Ministru al Turismului, Elena Udrea este prezenta in Maramures unde participa la slujba de Sfanta Maria, la Manastirea Rohia. Aceasta a venit insotita de mama ei si de fostul Ministru de Interne, Traian Igas. La doar cateva ore de la venirea sa, in urma cu aproximativ 12 ore, aceasta s-a aratat nemultumita de lipsa semnalului la una din retelele de telefonie mobila, dar si pentru faptul ca nu poate posta poze pe pagina sa de facebook.

Ponta: Basescu se afla in campanie electorala pentru Elena Udrea

Premierul Victor Ponta sustine ca presedintele Traian Basescu se afla in campanie electorala pentru Elena Udrea. Basescu este in campanie electorala pentru doamna Udrea, pentru ceilalti din jurul sau.

VIDEO De la slujba la petrecere. Elena Udrea, vedeta unei petreceri din Maramures

Dupa ce a participat la slujba religioasa cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului de la Manastirea Rohia, Elena Udrea si-a petrecut seara alaturi de maramuresenii din Rohia. Aceasta a participat la o petrecere privata organizata de niste localnici unde a jucat pe muzica moroseneasca, declarand de altfel ca a fost una dintre cele mai reusite petreceri din ultima vreme.

Elena Udrea: Lui Victor Ponta inca nu-i vine sa creada ca a ajuns premierul tarii, de aceea nu guverneaza nimic

DeputatulPDLElena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii X-press, de pe B1 TV, ca singura explicatie a faptului ca Victor Ponta nu face nimic pentru tara, in calitate de prim-ministru, este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )