Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea: Numirea lui Silaghi la Transporturi, o prostie colosala

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Numirea lui Silaghi la Transporturi, o prostie colosala

Deputatul PDL Elena Udrea consider ca nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la ministerul Transporturilor reprezinta o dovada de prostie colosala atat din partea liberalilor, dar si a premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Nominalizarea lui Silaghi la Ministerul Transporturilor, o prostie colosala

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor este o dovada de inconstienta politica. Mie mi se pare o prostie colosala atat a.

Elena Udrea: Nominalizarea lui Silaghi, INCONSTIENTA politica.

Nominalizarea lui Ovidiu Silaghi pentru functia de ministru al Transporturilor este o dovada de inconstienta politica, afirma deputatul PDL Elena Udrea, potrivit RFI, ea mentionand ca sansele pentru un raport MCV pozitiv sunt nule, potrivit Mediafax. Elena Udrea critica nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor: Mie mi se pare o prostie colosala atat a liberalilor, cat si a premierului! Sa vii cu propunerea domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor, dupa ce s-a .

Basescu si Ponta au discutat la Cotroceni despre numirea lui Silaghi la Transporturi.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit, marti, la Palatul Cotroceni, sa discute si despre o eventuala numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, transmite Mediafax. Discutia a avut loc dupa intrevederea sefului statului cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, au declarat surse oficiale. Si premierul Ponta s-a intalnit, luni seara, cu directorul FMI. Presedintele Basescu a declarat marti la intalnirea cu .

Elena Udrea, muza pentru un tanar indragostit. Tu ma calauzesti ca pe-un print calare

Dupa divortul de Dorin Cocos, Elena Udrea primeste poezii si declaratii de amor pe un site de socializare. Zeci de barbati ii scriu versuri de dragoste, sperand ca poate asa o vor cuceri pe deputata de Roman.

Elena Udrea, PDL: in luna mai, Romania a avut cea mai mare scadere din UE la productia industriala

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca Uniunea Social Liberala USL) reprezinta un dezastru economic pentru industria romaneasca, se arata intr-un comunicat de presa.

Ponta, despre numirea lui Silaghi: Pana luni vom sti ministrul la Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu a fost inca contactat de presedintele Traian Basescu pe tema numirii lui Ovidiu Silaghi ca ministru al Transporturilor, dar ca asteapta un raspuns, probabil, pana.

Basescu si Ponta au discutat despre numirea lui Silaghi la MT

Update 15:09 Deputatul Ovidiu Silaghi a fost validat azi prin vot, de Biroul Permanent National BPN) al Partidului National Liberal PNL) pentru postul de ministru al Transporturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )