Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea: PMP este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite si va accepta orice initiativa, indiferent din partea cui vine (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: PMP este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite si va accepta orice initiativa, indiferent din partea cui vine (VIDEO)

Partidul Miscarea Populara este gata sa faca parte din orice proiect al dreptei unite. Anuntul a fost facut de Elena Udrea pe un site de socializare. in plus, Udrea spune ca formatiunea din care face parte va. continuă pe B1

Elena Udrea: Prezenta mai mare la vot se datoreaza PMP. Facem apel la unirea opozitiei (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, duminica, dupa rezultatele exit-poll-urilor la europarlamentare, ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in campanie si este formatiunea careia i se.

Elena Udrea: Suntem cel mai important partid de opozitie. PMP e singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala

Elena Udrea a apreciat duminica seara ca rezultatul obtinut de Partidul Miscarea Populara la alegerile europarlamentare reprezinta un fundament bun pentru alegerile parlamentare din 2016, cand partidul vizeaza peste 30% din electorat. Nu e un esec pentru PMP. E singurul partid care a crescut in aceasta campanie electorala. Daca pentru dreapta intr-adevar este un esec, pentru PMP sa obtina scorul acesta in 3 luni este un succes. Am plecat cu partidul de la 3% - 4% si am ajuns aici. PDL si PNL, cu tot regretul pentru ele, au scazut.

Elena Udrea: A avea multi membri noi este un avantaj, dar si un dezavantaj intr-o campanie electorala / Funeriu: Scuzele penibile ale unor oameni care 10 ani l-au vampirizat pe Traian Basescu

Elena Udrea, membru PMP si lider de facto al partidului, a postat luni pe Facebook un mesaj in care arata ca a avea multi membri noi este un avantaj, dar si un dezavantaj intr-o campanie electorala. La putin timp, Daniel Funeriu a postat tot pe Facebook un mesaj in care scrie, dupa enumerarea procentelor obtinute de partidele de dreapta, ca restul sunt scuzele penibile ale unor oameni care 10 ani nu au facut decat sa-l vampirizeze pe Traian Basescu.

Elena Udrea: Facem apel la unirea opozitiei

Deputatul Elena Udrea a declarat ca PMP este singurul partid de centru-dreapta care a crescut in campanie si este formatiunea careia i se datoreaza prezenta mai mare la urne si a facut apel pentru unirea.

Udrea: PMP, deschis negocierilor

Elena Udrea a completat postarea de pe Facebook in care sustine ca partidele de centru-dreapta nu se vor uni, ea scriind la inceputul textului ca PMP accepta orice initiativa de unificare indiferent din partea cui vine si va sustine orice candidat care poate sa invinga candidatul PSD, informeaza Mediafax.

UPDATE. Politicienii voteaza. Premierul Victor Ponta ,Elena Udrea, Dragnea, Antonescu, Oprea, Blaga si Flutur, printre cei care au venit la urne. Este asteptat presedintele Basescu

Politicienii, oameni de afaceri si alte persoane publice au inceput sa vina la urne. Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a fost cel mai maitinal. Printre cei care au trecut pe la urne se numara Elena Udrea, Ioan Rus, Corina Cretu, Liviu Dragnea, Vasile Blaga si Gheroghe Flutur. La Sectia 17 a venit si Victor Ponta, iar Traian Basescu va vota, in jurul pranzului, la Liceul Xenopol din Capitala.

Norica Nicolai (PNL): Excludem categoric o alianta cu Elena Udrea

PNL exclude categoric o alianta cu Elena Udrea. Anuntul a fost facut de vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, duminica seara, la Antena 3, dupa exit-poll-ul de la alegerile europarlamentare. intrebata daca o.

Elena Udrea: Partidele de dreapta nu se vor uni, sunt prea mari resentimentele personale ale liderilor politici

LiderulPMP Elena Udrea a concluzionat, marti, ca partidele de dreapta nu se vor uni pentru a face front comun la alegerile prezidentiale, precizand ca sunt resentimente prea mari si caractere prea.

Elena Udrea : Am votat pentru oameni puternici, pentru competenta si performanta

Deputatul Elena Udrea a votat duminica la o sectie de votare de la Colegiul National Mihai Eminescu din Capitala, alaturi de Claudia Boghicevici si Siegfried Muresan, ea precizand ca si-a exercitat votul pentru oameni puternici si pentru.

Ce a declarat Elena Udrea la iesirea de la urne: Am votat pentru cea mai curajoasa lista

Deputatul Elena Udrea a votat duminica la o sectie de votare de la Colegiul National Mihai Eminescu din Capitala, alaturi de Claudia Boghicevici si Siegfried Muresan, ea precizand ca si-a exercitat votul .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )