Libnet.ro
UNICEF

19:00

Elena Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita, pe tema banilor dati de Cocos

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita, pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri, la postul national de televiziune, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere, in. continuă pe Antena3

Udrea a prezentat un schimb de SMS-uri cu Ghita pe tema banilor dati de Cocos

Elena Udrea a prezentat, miercuri seara, un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita in care ii transmite acestuia ca stie despre faptul ca Dorin Cocos i-a dat bani, la cerere. Ghita i-a raspuns ca ii pare.

Elena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos

Comisia de control a SRI are oameni vulnerabili, cum credeti ca parlamentarii aia au curaj sa-i spuna ceva dlui Coldea, cand ei au dosare penale, afaceri cu statul, cum are dl Ghita. Ei nu controleaza, ei sunt controlati, a declarat miercuri seara, la TVR 1, Elena Udrea, care a aratat pe post un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita, in care ii spune acestuia ca stie ca a luat bani, la cerere, de la Dorin Cocos si ca va face public acest lucru.

Elena Udrea, la TVR 1: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi/ Kovesi a pus-o pe Bica de doua ori sub ascultare/ Exista un avocat, Rares Dan, care este avocatul tuturor celor care l-au denuntat pe Dorin Cocos si sunt liberi. Acesta est

Deputatul PMP Elena Udrea a fost invitata miercuri seara, de la ora 21. 00, la emisiunea Vorbeste liber! difuzata de TVR 1. Dl Coldea este influent prin relatia pe care o are cu dna Kovesi. Spre exemplu, dl Coldea nu a vrut-o pe dna Bica la sefia DIICOT. In perioada in care dna Bica urma sa fie numita la DIICOT, aceasta a fost de doua ori pusa sub ascultare de dna Kovesi, a afirmat Udrea in emisiune. HotNews. ro a transmis principalele declaratiiElena Udrea a aratat la TVR un schimb de SMS-uri cu Sebastian Ghita/ Udrea il acuza ca a luat bani de la Dorin Cocos .

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

FOTO. Elena Udrea arata SMS-urile cu Ghita

Elena Udrea a aratat, intr-o emisiune pentru TVR, sms-urile schimbate cu Sebastian Ghita despre Dorin Cocos si despre acuzatiile pe care urma sa le faca.

Radu Banciu: Doamna Udrea, luati-i alfabetic, dupa sms-uri, cum vreti, pe toti cei care v-au cerut bani, numai sa-i stim si noi (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a comentat, miercuri seara, acuzatiile pe care le-a adus Elena Udrea la adresa unor persoane despre care spune ca i-au cerut bani si faptul ca vor urma noi dezvaluiri in dosarele in.

Elena Udrea: Ghita i-a amenintat pe sefii SRI ca ii va impusca

Elena Udrea a afirmat, ieri seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Elena Udrea, noutatea zilei: Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos la arest

Liderul PMP Elena Udrea a dezvaluit, luni seara, ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe fostul ei sot, Dorin Cocos, la arest.

Elena Udrea: Sebastian Ghita s-a dus la Coldea si Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca

Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

Elena Udrea: Sebastian Ghita i-a amenintat pe Maior si pe Coldea ca-i impusca, daca fratele sau va fi arestat ca Mircea Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea afirma ca Sebastian Ghita i-a povestit cum le-a spus primilor doi oameni din conducerea SRI, George Maior si Florian Coldlea, ca ii impusca daca fratele patronului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )