Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute

B1 B1,
Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Astfel, fostul ministru va ramane in arest pana pe 25 aprilie. continuă pe B1

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Magistratii i-au prelungit mandatul de arestare in dosarul Gala Bute

25- Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Judecatorii au admis cererea procurorilor DNA de prelungire a masurii arestarii preventive in dosarul Gala Bute. Mandatul Elenei Udrea urma sa expire pe 26.

Elena Udrea, din nou in fata instantei. Procurorii vor s-o mai tina 30 de zile in arest

Dupa ce joi s-a confruntat timp de 7 ore cu denuntatorii ei la sediul DNA, astazi Elena Udrea va fi scoasa din nou din arest pentru ca procurorii DNA cer prelungirea masurii de arestare preventiva cu inca 30 de zile. Elena Udrea este in arest din 25 februarie, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu.

Elena Udrea a fost vizitata in arest dupa confruntarea de ieri. Cine a venit sa o vada

UPDATE: Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea a ajuns la Arestul Central. I-a adus lalale fostului ministru pentru ca spune ca sunt florile preferate. Elena Udrea a fost vizitata in aceasta dimineata de.

Elena Udrea afla daca scapa de arest. Decizia magistratilor, in curand, la Antena 3

Elena Udrea afla in scurta vreme daca mai sta o luna in arest preventiv dupa data de 26 martie, cand ii expira mandatul. Magistratii de la inalta Curte au judecat prelungirea mandatului de arestare in.

Elena Udrea afla daca scapa de arest

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie judeca luni cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. in referatul cu propunere de prelungire a arestarii.

UPDATE Dosarul Gala Bute: DNA cere prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Procurorii DNA le-au solicitat vineri judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie prelungirea cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. UPDATE Cererea se va judeca luni. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

iCCJ judeca prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea afla, luni, daca ramane dupa gratii inca o luna

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, cererea DNA de prelungire a arestului preventiva pentru inca 30 de zile in cazul deputatei Elena Udrea. Fosta sefa a PMP este arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

Instanta suprema judeca luni cererea DNA de prelungire a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie urneaza sa judece luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )