Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elena Udrea, scriitoare din arest. E un veritabil delir

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, scriitoare din arest. E un veritabil delir

Mare vanzoleala si astazi la DNA. Tudor Breazu, omul de casa al Elenei Udrea, arestat in dosarul Gala Bute, a fost adus si este audiat, chiar in aceste momente. in acest timp, Elena Udrea se sfatuieste cu. continuă pe Antena3

VIDEO Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul aratator la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile. Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare intr-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook: Am incredere ca, la apel, se va ridica masura arestului preventiv

Elena Udrea, aflata in arest preventiv, a postat joi un nou mesaj pe Facebook, in care afirma ca isteria acuzatilor la adresa sa, rostogolite prin presa de procurori DNA, trebuie sa inceteze, pentru ca, sustine ea, ajungem intr-o fundatura logica - procurorii lanseaza acuzatiile, inflameaza presa si, apoi, impotriva mea se iau masuri ca urmare a presiunii publice asta este motivatia judecatorilor).

Subiectiv: Udrea ataca procurorii din arest

Elena Udrea vorbeste din nou pe Facebook. Fosta sefa a PMP se declara dezamagita de votul pe care parlamentarii l-au dat azi impotriva inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian. Chiar daca atunci cand.

Elena Udrea, despre cazul Vosganian: Parlamentarii au dublu standard. Pentru mine au stat pana la 1.00 noaptea. Puterea e exercitata ocult

Elena Udera condamna, din arest, slabiciunea Parlamentului, care a votat, joi, neinceperea urmaririi penale in cazul lui Varujan Vosganian. Deputatul acuza legislativul ca actioneaza dupa calcule marunte.

Elena Udrea arata cu degetul din spatele gratiilor: oamenilor politici le tremura genunchii

Elena Udrea vorbeste din nou pe Facebook. Fosta sefa a PMP se declara dezamagita de votul pe care parlamentarii l-au dat azi impotriva inceperii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian. Chiar daca atunci.

Gestul SURPRINZATOR facut de Elena Udrea, la iesirea din sectia de Politie: Eu nu sunt dezamagita, in general, in viata

Cu zambetul pe buze chiar daca un pic mai crispat), Elena Udrea a mers in aceasta dimineata la sediul Politiei, ca regula a controlului judiciar. Chiar daca este acuzata de lucruri foarte grave, se pare ca.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft: cum isi petrece cele 24 de ore in arest

Elena Udrea, retinuta 24 de ore in dosarul Microsoft, si-a petrecut noaptea de marti spre miercuri in arestul Politiei Capitalei, departe de camerele de luat vederi ale jurnalistilor. Fostul ministru al Turismului va fi prezentat miercuri judecatorilor inaltei Curti de Casatie si Justitie cu propunerea de arestare preventiva.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Vezi video in articol. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, aseara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft, urmand ca astazi sa se judece propunerea de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft. Elena Udrea a parasit in catuse sediul DNA. Poti sa-i pui catuse Elenei Udrea, dar nu poti pune catuse adevarului, a comentat aceasta. Cand a ajuns la arest, Elena Udrea nu mai avea catusele la maini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )