Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea si slabiciunea pentru genti. Cum si-a luat poseta de peste 50.000 de dolari

Antena3 Antena3,
Elena Udrea si slabiciunea pentru genti. Cum si-a luat poseta de peste 50.000 de dolari

Procurorii care cerceteaza cazul Elenei Udrea au dezvaluit faptul ca fostul ministru al Turismului si-a cumparat in 2012 o geanta care costa peste 50. 000 de euro. Din mesajele de posta electronica si din dec. continuă pe Antena3

Europarlamentarul Siegfried Muresan, prim-vicepresedinte PMP, se delimiteaza de Elena Udrea si Traian Basescu: Cam 5% din oamenii din PMP o mai sustin pe Elena Udrea/ N-as spune ca declaratiile lui Traian Basescu sunt reprezentative pentru partid sau ca

Prim-vicepresedintele PMP, eurodeputatul Siegfried Muresan, s-a delimitat, intr-un interviu acordat Romania Libera, de declaratiile lui Traian Basescu privind guantanamizarea Romaniei de catre DNA, aratand ca acestea nu sunt reprezentative si ca nu sunt asumate de catre PMP. Totodata, europarlamentarul a mai aratat ca, desi Elena Udrea, fostul presedinte al formatiunii, s-a bucurat de increderea membrilor partidului care au sustinut-o in campania pentru prezidentiale, in contextul actual, numarul celor din PMP care o mai sustin se ridica probabil la 5%.

Un nou dosar pentru Elena Udrea

Directia Nationala Anticoruptie a deschis, marti, un nou dosar pe numele fostei ministre Elena Udrea. Acest nou dosar este disjuns din dosarul Gala Bute.

Ruxandra Dragomir, mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva: Nu esti singura!

Ruxandra Dragomir a postat, marti, pe Facebook, un nou mesaj de sustinere pentru Elena Udrea, cu patru zile inainte ca fostului ministru sa ii expire mandatul de arestare preventiva. Elena, nu esti singura! .

Elena Udrea este cercetata intr-un nou dosar, pentru suspiciunea de spalare de bani

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este cercetata intr-un nou dosar penal pentru spalare de bani, existand suspiciuni ca aceasta ar fi facut donatii fictive partidului din care.

Elena Udrea este cercetata intr-un nou dosar, pentru suspiciunea de spalare de bani (VIDEO)

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, este cercetata intr-un nou dosar penal pentru spalare de bani, existand suspiciuni ca aceasta ar fi facut donatii fictive partidului din care.

Elena Udrea, trimisa in judecata pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

Elena Udrea, audiata de procurorii DNA

Elena Udrea a fost adusa in aceasta dimineata la DNA cu duba, pentru noi audieri. Aceasta se afla in arest preventiv in dosarul Gala Bute. Lui Udrea i-a fost respinsa saptamana trecuta contestatia privind.

Elena Udrea: Trebuie modificat Codul de Procedura Penala

Fosta ministra Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Cum e cu probele impotriva Elenei Udrea in care a concluzionat ca motivul pentru care ea se afla in arest preventiv de doua luni este din cauza Codului de Procedura penala care trebuie schimbat.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )