Libnet.ro
UNICEF

15:30

Elena Udrea o va vizita pe Olguta Vasilescu la Arestul Capitalei. Nu mai conteaza culoarea politica, ci solidaritatea

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea o va vizita pe Olguta Vasilescu la Arestul Capitalei. Nu mai conteaza culoarea politica, ci solidaritatea

Deputata Elena Udrea a anuntat, miercuri seara, intr-un mesaj pe Facebook, faptul ca va merge sa o viziteze pe Olguta Vasilescu la Arestul Capitalei, acolo unde unde va fi adusa, dupa ce a fost retinuta de DNA, fiind suspectata de luare de mita. continuă pe Adevărul

Udrea va protesta la Arestul Central, in semn de solidaritate cu Olguta Vasilescu

Elena Udrea anunta ca se va duce la Arestul Central in semn de solidaritate cu primarul Craiovei, Olguta Vasilescu, si pentru a protesta fata de faptul ca aceasta a fost scoasa cu catuse din sediul DNA.

Lia Olguta Vasilescu, retinuta de DNA pentru luare de mita si spalare de bani

ACTUALIZARE 20:14 Elena Udrea: Ma voi duce la Arestul Central in semn de solidaritate cu Olguta Vasilescu Deputatul Elena Udrea a anuntat, pe Facebook, ca se va duce la Arestul Central in semn de solidaritate cu Olguta Vasilescu, dorind sa protesteze, astfel, fata de faptul ca aceasta a fost scoasa cu catuse din sediul DNA. *ACTUALIZARE 18:11 Avocatul Olgutei Vasilescu: Denunturile au fost facute de trei oameni de afaceri.

Arogantele primaritei Lia Olguta Vasilescu. Cum l-a jignit edilul Craiovei pe Iohannis: il convinge cineva pe mutu ala sa iasa la dezbatere?

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a facut mai multe declaratii jignitoare la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in timpul campaniei electorale, dar si dupa afisarea rezultatelor alegerilor prezidentiale.

Primarita Craiovei, Olguta Vasilescu, RETINUTA pentru MITA! Paravane: Fundatia Pro-Craiova, spectacolul Goran Bregovic, Teatrul Craiova

Lia Olguta Vasilescu, primarul din Craiova, a fost retinuta de prfocurorii DNA. Este suspectata de luare de mita.

Pacatele si obsesiile baronesei PSD Olguta Vasilescu. Fosta protejata a lui Vadim avea vedenii cu masini SRI pitite sub ferestrele Primariei Craiova

Primarul orasului Craiova, Lia Olguta Vasilescu PSD), a fost retinut miercuri, 20 martie, de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Edilul este acuzat de patru infractiuni de luare de mita, de trei infractiuni de folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite si de spalare de bani.

Lia Olguta Vasilescu retinuta de DNA. Adrian Mititelu banuit ca a facut denuntul

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a fost retinuta de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) miercuri dupa-amiaza pentru implicarea intr-un dosar de coruptie.

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta de procurorii DNA, aceasta este acuzata ca si-a folosit influenta ca vicepresedinte al PSD Dolj pentru a obtine sponsorizari de la oameni de afaceri pentru campania electorala din 2012 pentru.

Lia Olguta Vasilescu, retinuta de procurorii DNA

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a fost retinuta miercuri de procurorii DNA. Ea este acuzata de luare de mita patru infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de.

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, la DNA

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind citata intr-un dosar de coruptie, transmit televiziunile de stiri.

Lia Olguta Vasilescu, retinuta de DNA pentru luare de mita si spalare de bani

ACTUALIZARE 16:46 Procurorii din cadrul DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a primarului municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, sub aspectul savarsirii infractiunilor de luare de mita 4 infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite 3 infractiuni) si spalare de bani, potrivit unui comunicat al DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )