Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Elena Udrea, arestata preventiv de pe 25 februarie in dosarul Gala Bute, a fost vizitata, vineri, de catre mama sa, care a mers la Arestul Capitalei cu un pachet de alimente si apa. Si Ruxandra Dragomir a vizitat-o pe Udrea, careia i-a adus un buchet de flori. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

Elena Udrea este vizitata vineri dimineata in arestul Politiei Capitalei de mama sa si de Ruxandra Dragomir, informeaza B1 TV. Vineri este zi de vizita, iar cele doua au ajuns la arestul Politiei Capitalei in.

Elena Udrea, vizitata de mama ei

In dimineata zilei de vineri, deputata Elena Udrea a fost vizitata, in arest, de mama ei, Maria Veliceasa, si de prietena ei, Ruxandra Dragomir. Fosta lidera PMP a primit flori si un pachet.

Elena Udrea, vizitata azi de mama ei si Ruxandra Dragomir. Prietena a venit cu un buchet de lalele galbene

Elena Udrea a primit azi vizita saptamanala, iar prietena Ruxandra Dragomir si mama au venit din nou sa o vada pe fosta prezidentiabila. Dragomir i-a adus Elenei Udrea un buchet mare cu lalele galbene - pentru.

Dezvaluiri din spatele gratiilor. Ce mananca Elena Udrea in arest

Membrul PMP, Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o vineri in arest pe Elena Udrea, a spus ca i-a dus fostului ministru flori si mancare. Ea a spus ca Udrea mananca si ce primeste in detentie, mai ales fasole.

Ruxandra Dragomir, dupa vizita la Elena Udrea: Fata de smiorcaielile marilor barbati politici, Elena dovedeste o forta incredibila

Ruxandra Dragomir a fost, vineri, sa o viziteze pe Elena Udrea in arest. Potrivit presedintei organizatiei de femei din PMP, Elena Udrea dovedeste o forta interioara incredibila, in ciuda.

Ruxandra Dragomir: De cate ori e fasole la masa, mananca si ii place foarte mult

Ruxandra Dragomir, care a vizitat-o azi in arest pe Elena Udrea, a spus ca i-a dus fostului ministru flori si mancare, adaugand ca Udrea mananca si ce primeste in detentie, mai ales fasole, pentru ca ii place foarte mult.

Ruxandra Dragomir: I-am adus Elenei flori si covrigi

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a mers astazi s-o viziteze pe fosta sefa a PMP in arest si a spus ca i-a dus acesteia flori si covrigi. Elena Udrea se supune regimului din arest si nu refuza sa m.

Elena Udrea se razboieste cu toata lumea, din arest

Elena Udrea se razboieste, din arest, cu toata lumea. Udrea spune ca este victima unor abuzuri si a regulamentului din arest. Ea spune, pe Facebook, ca astazi va fi dusa, in catuse, la un control gi.

Asa ar putea SCAPA Elena Udrea: Niciunul din mituitori NU a discutat DIRECT cu Elena Udrea. Cine ar putea cadea in locul ei

Elena Udrea se apara din nou pe Facebook, din arest, si spune ca denuntatorii sai au dat declaratii contradictorii chiar in aceeasi zi. Initial, Gheorghe Nastasia le-ar fi spus anchetatorilor ca nu i-a dat.

Elena Udrea, in catuse la GINECOLOG. Ce i se intampla protejatei lui Basescu, in inchisoare

Elena Udrea se scandalizeaza, din nou, in spatele gratiilor. Fostul ministru spune ca este victima unor abuzuri in arest. Blonda lui Traian Basescu se plange ca astazi va fi dusa, in catuse, la un control.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )