Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea vrea in libertate, dupa ce dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata: Ar fi o decizie fireasca

B1 B1,
Elena Udrea vrea in libertate, dupa ce dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata: Ar fi o decizie fireasca

Elena Udrea a reactionat dupa ce dosarul in care este arestata preventiv a fost trimis in judecata. Fostul ministru afirma ca odata cu trimiterea in judecata a dosarului Gala Bute, faza de urmarire penala. continuă pe B1

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Procurorii au finalizat cercetarile in acest dosar atat in ceea ce o priveste pe Elena Udrea, cat si in cazul celorlati.

Elena Udrea, trimisa iN JUDECATA in dosarul Gala Bute

Update 14. 04 -Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute. Alaturi de ea, au mai fost trimise in judecata alte opt persoane. Printre cei care au fost trimisi in judecata se numara.

FOTO. Care a fost reactia Elenei Udrea dupa ce a aflat ca dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata

La scurt timp dupa ce a aflat ca dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata, Elena Udrea a reactionat pe Facebook si a scris ca odata cu trimiterea in instanta a dosarului, faza de urmarire penala s-a incheiat si arestul preventiv nu mai este necesar doarece ea nu mai poate influenta ancheta penala sau probele deja adunate de procurori.

Dosarul Gala Bute: Elena Udrea, trimisa in judecata

Fosta ministra a Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a fost trimisa in judecata, in dosarul Gala Bute. Deputata este cercetata, in acest dosar, pentru luarea de mita si trafic de influenta.

Elena Udrea, trimisa in judecata pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

VIDEO Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Fostul ministru Elena Udrea, aflata in arest din 25 februarie, a fost trimisa in judecata, marti, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, ea fiind acuzata de luare de mita.

Elena Udrea, trimisa in judecata in dosarul Gala Bute

Actualizare 14:35 Elena Udrea a fost trimisa astazi in judecata de procurorii DNA, in dosarul Gala Bute, fiind acuzata de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de fraude cu fonduri europene, potrivit unui comunicat al anchetatorilor.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea: Nu mai exista motive ca sa ramana in arest pentru ca dosarul Gala Bute a fost trimis in instanta

Dosarul Gala Bute a fost trimis in instanta. Nu mai exista niciun motiv ca Elena Udrea sa ramana in arest!, se scrie pe pagina de Facebook a acesteia intr-un mesaj pus de echipa ei de comunicare.

Tolontan: Maria Apostol, fosta sefa a PR-ului din ProTV si Antena 3, audiata ca martor la DNA in dosarul Gala Bute

Maria Apostol, fosta sefa a PR-ului din ProTV, numita mai apoi pe o pozitie similara la Antena 3 si ulterior plecata, a fost audiata ca martor la DNA in dosarul Gala Bute, scrie jurnalistul Catalin.

Dosarul Gala Bute. Rudel Obreja ramane in arest, dar castiga reducerea numarului de persoane din celula si loc pentru a lua masa

Rudel Obreja va fi cercetat in continuare in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Curti Supreme au respins cererea acestuia de inlocuire a arestului preventiv. insa, judecatorii au constat incalcarea unor drepturi fata de fostul presedinte al FRB si au decis ca acestuia sa i se asigure spatiu personal si loc special amenajat pentru a lua masa. Decizia nu este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )