Libnet.ro
UNICEF

17:30

Eleve din Ramnicu Valcea, bataie cu pumni si picioare in plina zi

Adevărul Adevărul,
Eleve din Ramnicu Valcea, bataie cu pumni si picioare in plina zi

Mai multe eleve din Ramnicu Valcea si-au aplicat pumni si picioare in spatele unor blocuri din centrul municipiului Ramnicu Valcea, foarte aproape de C. N Alexandru Lahovari si C. N Mircea cel Batran. continuă pe Adevărul

VIDEO Eleve din Ramnicu Valcea, bataie cu pumni si picioare in plina zi

Mai multe eleve din Ramnicu Valcea si-au aplicat pumni si picioare in spatele unor blocuri din centrul municipiului Ramnicu Valcea, foarte aproape de C. N Alexandru Lahovari si C. N Mircea cel Batran.

Primaria Ramnicu Valcea a investit 150 000 lei pentru ornamente noi de sarbatori

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, primaria Ramnicu Valcea a investit 150 000 de lei in ornamente si instalatii luminoase noi. Fata de alti ani, au fost impodobiti brazi si montate instalatii in mai multe zone, nu doar in centrul orasului.

Circulatia pe pasajul de pe bulevardul Tudor Vladimirescu se deschide abia in primavara anului 2014

Pe pasajul suprateran din Ramnicu Valcea se va putea circula abia anul viitor, cand se incalzeste vremea. Constructorul si reprezentantii primariei au luat aceasta hotarare din motive de securitate, pentru ca nu s-au montat borduri pe marginea podului. in caz de polei, exista riscul ca autoturismele sa derapeze si sa cada sase metri in gol.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )