Libnet.ro
UNICEF

00:08

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo ar putea sta acasa inca doua zile

Adevărul Adevărul,
Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo ar putea sta acasa inca doua zile

Cele mai multe inspectorate scolare din judetele din sud-estul tarii, care intra de maine sub incidenta codului portocaliu si galben de viscol si de ninsori abundente, au anuntat ca vor tine inchise unitatile scolare cel putin maine, unele si joi. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri din semestrul I al acestui an scolar. continuă pe Adevărul

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Scolile ar putea ramane inchise si joi

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri din semestrul I al acestui an scolar.

Elevii din judetele vizate de avertizarea meteo stau acasa miercuri. Pricopie: Mediile se pot incheia si dupa vacanta

Toate unitatile de invatamant din judetele avertizate cu cod portocaliu de viscol raman inchise miercuri, iar situatia scolilor din zonele atentionate cu cod galben va fi anuntata in functie de fiecare situatie in parte, a anuntat Ministerul Educatiei. Deja cateva judete au anuntat ca vor inchide scolile in ambele zile. Astfel se incheie ultima saptamana de cursuri dinsemestrul I, iar situatia scolara din ar putea fi incheiata dupa vacanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )