Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elevii din Vrancea raman acasa luni si marti. Viscolul inchide toate scolile din judet

Adevărul Adevărul,
Elevii din Vrancea raman acasa luni si marti. Viscolul inchide toate scolile din judet

Decizia, care a tinut cont de situatia prezentata de meteorologi, a fost luata astazi, in cadrul Comitetului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Adevărul

Elevii si profesorii din Gorj raman maine acasa. Toate scolile vor fi inchise

Ministrul Educatiei a luat masura inchiderii scolilor din judetele care in ultimele doua zile s-au aflat sub avertizare de Cod Galben sau Portocaliu.

Toate scolile din judetul Valcea vor fi inchise luni si marti

La cererea prefectului Mircea Nadolu, Inspectoratul Scolar Valcea a decis, in urma cu putin timp, suspendarea cursurilor in toate scolile din judet. Elevii valceni vor sta acasa luni si marti.

Scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi inchise luni si marti. ...

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si mar64258;i, a decis Inspectoratul SLcolar al Municipiului Bucuresti, in urma discutiilor cu primarul Sorin Oprescu si cu prefectul Capitalei. Potrivit inspectorului general, Constantin Traistar, decizia a fost luata de ISMB, dupa ce primarul general Sorin Oprescu a solicitat mai mult timp pentru asigurarea degajarii arterelor, potrivit Mediafax. Astfel, vor fi inchise 425 de unitati de invatamant, intre care 296 de scoli si 129 de .

Scolile si gradinitele din Capitala se inchid, luni si marti, din cauza viscolului

Scolile si gradinitele din Capitala vor fi inchise luni si marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Reluarea cursurilor va fi anuntata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, daca starea vremii va permite acest lucru.

TOATE drumurile nationale din Vrancea si Braila, inchise din cauza viscolului.

Toate drumurile nationale din judetul Vrancea si Braila au fost inchise, duminica, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse, arata Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Astfel, incepand cu ora 15. 00, s-a luat marura inchiderii traficului rutier pe urmatoarele rute: - DN 2 Ramnicu Sarat limita cu judetul Bacau; - DN 2D Focsani Tulnici; - DN 23 Focsani Maicanesti Nanesti; - DN 23A Focsani Balesti; - DN 24 Tisita Tecuci; - DN 11A Adjud .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )