Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elevii romani cei mai buni OLIMPICI la matematica

România Liberă România Liberă,
Elevii romani cei mai buni OLIMPICI la matematica

Lotul elevilor romani care au participat la Olimpiada internationala de matematica din Thailanda a fost cel mai bun din Uniunea Europeana. continuă pe România Liberă

Admitere licee Bacau 2015. Cei mai buni absolventi de opt clase au ales Colegiul National Gheorghe Vranceanu

Ieri, cu o zi mai devreme decat era anuntat in calendarul anului scolar, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista cu repartizarea elevilor absolventi de opt clase in licee, care s-a realizat in functie de rezultatele la Evaluarea Nationala 2015 si de optiunile acestora. Elevii cu cele mai bune rezultate au ales liceul de elita al municipiului Bacau, Colegiul National Gheorghe Vranceanu.

Angajatii romani, cei mai harnici din UE

Angajatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult din Uniunea Europeana UE) pe parcursul unei saptamani: 41 de ore. Angajatii romani sunt urmati la mica distanta de Luxembourg,.

Elevii romani, rezultate exceptionale la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au obtinut o medalie de aur, patru de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica desfasurata in Thailanda, la care au participat 577 de elevi din 104 tari, informeaza.

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Internationala de Matematica din Thailanda

Elevii romani au obtinut o medalie de aur, patru de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Matematica desfasurata in Thailanda, la care au participat 577 de elevi din 104 tari.

Elevii romani s-au intors cu sase medalii, dintre care patru de aur, de la Olimpiada Internationala de Matematica

Elevii romani au obtinut la Olimpiada Internationala de Matematica, care s-a desfasurat in perioada 4 - 16 iulie, in Thailanda, sase medalii: una de aur, patru de argint si una de bronz. Medalia de aur a fost.

Victor Ponta: Liviu Dragnea ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD. Nu a existat niciun fel de problema in partid legata de el

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a declarat, miercuri seara, in cadrul unei emisiuni la B1 TV, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

Ponta: Liviu Dragnea nu face jocul nimanui. Ramane unul din cei mai puternici organizatori PSD

Premierul Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, ca Liviu Dragnea nu face jocul nimanui si ca ramane unul din cei mai puternici organizatori ai PSD.

Cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Se vorbeste mult despre ei. Oamenii se intreaba de unde provine averea lor si care este, de fapt, reteta prin care produc din ce in ce mai multi bani. Adevarul va prezinta cei mai bogati oameni din Republica Moldova.

Cei mai ciudati supereroi din istoria benzilor desenate

Desigur, daca stam sa analizam la rece, nu exista supereroi cu puteri ciudate si eroi cu puteri normale. Simplul fapt ca o fiinta umana are puteri supranaturale o scoate din sfera normalitatii. Totusi, deja zburatul si forta incredibila nu ne mai impresioneaza. Ma indoiesc profund ca ar mai putea sa aiba succes un personaj care [] Cei mai ciudati supereroi din istoria benzilor desenate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Internationala de Matematica

Lotul national de matematica a castigat in total sase medalii la a 56-a editie a Olimpiadei Internationale, care a avut loc la Chiang Mai, Thailanda.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )