Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elevii romani premiati la o competitie de latina

România Liberă România Liberă,
Elevii romani premiati la o competitie de latina

Elevii romani au obtinut premiul I si doua premii speciale la competitiile internationale de limba latina Certamen Horatianum si Certamen Ovidianum Sulmonense, desfasurate in perioada 16 - 19 aprilie, in localitatile Venosa si Sulmona din Italia, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Elevii romanii au obtinut premiul I si doua premii speciale la competitiile de latina din Italia

Elevii romani au obtinut premiul I si doua premii speciale la competitiile internationale de limba latina, desfasurate in perioada 16 - 19 aprilie, in localitatile Venosa si Sulmona din Italia, anunta.

Elevii romani au obtinut premiul I si premii speciale la doua competitii internationale de limba latina

Elevii romani prezenti la competitiile internationale de limba latina Certamen Horatianum si Certamen Ovidianum Sulmonense au obtinut un premiu I si doua premii speciale, anunta Ministerul Educatiei. Andrei Gabriel Greceanu, elev la Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti, a castigat premiul I si premiul special Luigi Masturzo, la concursul Certamen Horatianum.

Premiul I si doua premii speciale pentru elevii romani la competitiile de latina din Italia

Elevii romani au obtinut premiul I si doua premii speciale la competitiile internationale de limba latina Certamen Horatianum si Certamen Ovidianum Sulmonense. Competitiile au avut loc in perioada 16 - 19.

Un premiu I si doua premii speciale pentru elevii romani la competitiile internationale de limba latina

Elevii romani prezenti la competitiile internationale de limba latina Certamen Horatianum si Certamen Ovidianum Sulmonense, desfasurate in perioada 16-19 aprilie, in localitatile Venosa si Sulmona, au obtinut un premiu I si doua premii speciale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )