Libnet.ro
UNICEF

05:00

Elevul olimpic din Bacau disparut de acasa a fost gasit mort

B1 B1,
Elevul olimpic din Bacau disparut de acasa a fost gasit mort

Elevul olimpic din Bacau disparut la inceputul lunii aprilie a fost gasit mort, trupul acestuia fiind observat plutind pe raul Bistrita, scrie Digi24. Corpul neinsufletit al luiAndrei Cobuz a fost observat. continuă pe B1

Elevul olimpic din Bacau disparut de acasa la inceputul lunii aprilie a fost gasit mort

Elevul olimpic din Bacau disparut la inceputul lunii aprilie a fost gasit mort, trupul acestuia fiind observat plutind pe raul Bistrita, anunta B1 Tv. Corpul neinsufletit al lui Andrei Cobuz a fost observat de un paznic, sambata, plutind pe rau. Baiatul a fost recunoscut dupa haine si semnalmente, identitatea sa fiind confirmata de buletinul pe care il avea asupra sa.

Elevul olimpic din Bacau, Andrei Cobuz, a fost gasit mort

Elevul olimpic din Bacau disparut la inceputul lunii aprilie a fost gasit mort, trupul acestuia fiind observat plutind pe raul Bistrita, scrie Digi24. Corpul neinsufletit al luiAndrei Cobuz a fost observat.

Elevul olimpic disparut de acasa a fost gasit inecat

Andrei Cobuz, elev la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau, era cautat de pe 2 aprilie, data la care a disparut de acasa, fara sa anunte pe nimeni.

UPDATE Elevul olimpic disparut de acasa a fost gasit inecat

Andrei Cobuz, elev la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau, era cautat de pe 2 aprilie, data la care a disparut de acasa, fara sa anunte pe nimeni.

Elevul olimpic disparut de acasa a fost gasit mort

Elevul olimpic la informatica din Bacau, disparut de acasa la inceputul lunii, a fost gasit inecat in raul Bistrita. Trupul adolescentului de 18 ani, elev in clasa a XI-a la Colegiul National Vasile.

VIDEO Ciobanul dat disparut a fost gasit mort pe marginea raului Doamnei

Ciobanul, in varsta de 35 de ani, din comuna Cosesti, dat disparut din data de 19 aprilie, a fost gasit mort, joi dimineata, pe marginea raului Doamnei. Trupul neinsufletit al acestuia a fost purtat de ape mai mult de zece kilometri.

Arges: Ciobanul disparut de trei zile a fost gasit mort. Cel mai probabil el a fost luat de o viitura

Ciobanul de 35 de ani din judetul Arges, dat disparut de luni si cautat timp de trei zile de zeci de politisti a fost gasit mort, joi, pe marginea unui rau. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit in.

Patru politisti din Bacau au ajuns in fata justitiei, fiind prinsi in flagrant in timp ce luau spaga de la soferi

Patru politisti din Bacau au ajuns in fata procurorilor, dupa ce au fost prinsi in flagrant, in timp ce luau spaga de la soferii care depaseau viteza legala. Cei patru agenti bacauani de la Biroul de.

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare

Un barbat din Capitala a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare. Era anteprenor si avea 44 de ani. Omul a fost gasit in aceasta dimineata de sotie si avea arma de vanatoare langa el.

UPDATE.Un afacerist din Capitala, prietenul unui cunoscut tenismen, a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare

Un barbat a fost gasit impuscat in cap, cu o arma de vanatoare, in locuinta acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informatii rezultand ca s-ar fi sinucis, au declarat, joi, oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )