Libnet.ro
UNICEF

16:01

Elicopter prabusit. Trupurile celor patru victime, depuse la capela SJU Constanta

România Liberă România Liberă,
Elicopter prabusit. Trupurile celor patru victime, depuse la capela SJU Constanta

Sicriele cu trupurile neinsufletite ale celor patru victime ale accidentului aviatic produs in judetul Constanta au fost luate de familii de la morga si duse la capela Spitalului Judetean de Urgenta SJU), informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

iN PREMIERA: Povestea celor patru surori cu un har aparte si cum ar putea fi Romania cea mai mare producatoare de alimente bio din Europa, duminica, la Antena 3

In primul material in premiera, reporterul Yevgeniya Kironaki ne spune povestea celor patru surori iconare. Ele cred ca darul picturii de icoane a fost prea mare, de aceea a trebuit sa-l imparta in patru.

Elicopterul SMURD prabusit. Zeci de persoane, la morga unde se afla victimele accidentului

Zeci de persoane - rude si colegi ai celor patru victime ale accidentului aviatic - s-au strins la morga Spitalului Judetean Constanta, marti, unde se afla trupurile neinsufletite ale victimelor, relateaza Mediafax.

Elicopter prabusit la Siutghiol: Toti cei patru membri ai echipajului au decedat

Toti cei patru membri ai echipajului de pe elicopterul SMURD prabusit ieri in lacul Siutghiol au decedat, potrivit televiziunilor. Dupa ce medicul a decedat luni seara, pilotul si copilotul nu au mai putut fi resuscitati in noaptea de luni spre marti. In aceasta dimineata a fost descoperit in lac si trupul neinsufletit al asistentei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )