Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Cine sunt cei patru salvatori morti in accident

România Liberă România Liberă,
Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Cine sunt cei patru salvatori morti in accident

Echipe de politisti si psihologi au anuntat, joi dupoa-amiaza, familiile celor patru eroi care au murit in accidentul aviatic din republica Moldova, in timp ce mergeau sa preia un pacient in stare grava. Misiunea de joi era al 12-lea zbor al acestui elicopter in Republica Moldova. continuă pe România Liberă

Elicopter SMURD parbusit in R.Moldova. Cine sunt medicul si asistentul morti in accidentul aviatic

Medicul si asistentul care au murit, joi, in accidentul aviatic din Republica Moldova sunt cadre medicale cu experienta in medicina de urgenta. Colegii lor de la Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi sunt in stare de soc.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Ciolos: Doua laboratoare criminalistice romanesti, cu echipele aferente, pleaca la locul accidentului

Premierul Dacian Ciolos a transmis joi condoleante familiilor victimelor accidentului din Republica Moldova, precizand ca statul roman va asigura toate cheltuielile necesare pentru repatriere si funeralii. De semenea, premierul a mai transmis ca doua laboratoare criminalistice romanesti, cu echipele aferente, sunt pregatite si se vor deplasa in aceasta seara spre Republica Moldova.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiilor victimelor

Seful statului a transmis joi un mesaj de condoleante familiilor victimelor accidentului de elicopter din Republica Moldova.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Presedintele Nicolae Timofti, MAI si Ministerul Apararii de la Chisinau transmit condoleante

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Ministerul de Interne moldovean si Ministerul Apararii de la Chisinau au transmis condoleante victimelor accindetului aviatic produs joi in satul Haragas, raionul Cantemir, soldata cu pierderi de vieti omenesti.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova.Dorin Chitoarca: Uneori zici ca e blestem sa nu mearga bine lucrurile intre cele doua maluri ale Prutului

Primarul Chisinaului, Dorin Chitoarca, transmite condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic. Edilul capitalei Republicii Moldova considera accidentul o jetfa pe altarul Unirii.

Elicopter SMURD parbusit in R. Moldova. Dosarul accidentului aviatic, preluat de Sectia Parchetelor Militare din Parchetul General

Parchetul General transmite ca a preluat dosarul penal ce vizeaza accidentul aviatic din Republica Moldova si consituit nivelul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Iasi, la 2 iunie. Se fac cercetari pentru ucidere din culpa, neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca .

Elicopter SMURD, prabusit in Republica Moldova

Un elicopter SMURD in care se aflau patru persoane s-a prabusit in localitatea Haragas din Cantemir, Republica Moldova. Potrivit ofiterului de presa al DSE, Diana Turcanu, unul dintre membrii echipajului a fost gasit mort, anunta Unimedia, conform.

Patru oameni au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Procurorii au deschis dosar penal. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Patru oameni au murit. Primele imagini de la locul tragediei

Un elicopter SMURD s-a parbusit in Republica Moldova. Initial el disparuse de pe radar, uletrior s-a descoperit ca aparatul de zbor s-a parbusit, scrie libertatea. ro. Stire in curs de.

Cine sunt membrii echipajului SMURD care au pierit in accidentul din Republica Moldova

Toti cei patru membri ai echipajului au murit dupa ce un elicopter SMURD s-a prabusit joi in raionul Cantemir din Republica Moldova. Elicopterul care s-a prabusit apartine de Inspectoratul pentru.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )