Libnet.ro
UNICEF

11:30

Na Li, eliminata de la Wimbledon. E nevoie de o singura conditie pentru ca Simona Halep sa urce pe locul 2 mondial

Adevărul Adevărul,
Na Li, eliminata de la Wimbledon. E nevoie de o singura conditie pentru ca Simona Halep sa urce pe locul 2 mondial

Dupa ce Simona Halep a castigat vineri, cu emotii, in fata lui Turenko, in ultimul meci din turul doi, in turul trei s-a inregistrat, tot vineri, o mare surpriza: eliminarea chinezoaicei Na Li, locul 2 WTA in acest moment. Exista o varianta pentru ca Halep, locul 3 WTA, sa urce pe aceasta pozitie. continuă pe Adevărul

Na Li, eliminata de la Wimbledon. E nevoie de o singura conditie pentru ca Halep sa urce pe locul 2 mondial

Dupa ce Simona Halep a castigat vineri, cu emotii, in fata lui Turenko, in ultimul meci din turul doi, in turul trei s-a inregistrat, tot vineri, o mare surpriza: eliminarea chinezoaicei Na Li, locul 2 WTA in acest moment.

Emotii pentru Simona Halep, in partida castigata cu Lesia Turenko. Cum a explicat romanca jocul mai slab

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a invins-o greu, in trei seturi, pe ucraineanca Lesia Turenko, locul 170 WTA, o partida in care romanca a facut multe erori nefortate.

Pariul zilei la Wimbledon, pe Simona Halep

Sportingbet iti ofera o cota de 1. 20 pentru Simona Halep in meciul de astazi de la Wimbledon, daca va castiga in doua seturi cu ucraniana Tsurenko. Profitati si de oferta Sportingbet, care ofera si un bonus de 400 de lei la conturile noi.

Wimbledon: Simona Halep - Lesia Tsurenko 6-3, 4-6, 6-4/ In turul trei cu multe emotii

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Lesia Tsurenko locul 170 in ierarhia WTA), din Ucraina. Simona a avut nevoie de set decisiv pentru a se impune, la capatul unui meci in care a jucat mult sub posibilitati 6-3, 4-6, 6-4). Halep a acuzat probleme in deplasare, ea fiind auzita la un moment dat spunand: Nu pot sa ma misc. In urmatorul meci, Simona Halep o va intalni pe Belinda Bencici Elvetia - locul 71 WTA). Tot intr-un meci disputat vineri, Na Li China, locul 2 ATP) a fost eliminata deZahlavova Strycova Cehia).

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Belinda Bencic (sambata). Adversara are doar 17 ani

Simona Halep joaca sambata dupa-amiaza contra elvetiencei Belinda Bencic, in turul 3 de la Wimbledon, live in pagina de mai jos. Iata cateva detalii si despre adversara sa.

Romanca Simona Halep s-a calificat in turul trei la Wimbledon. Simona: Nu am facut cel mai bun meci al meu

Romanca Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat in turul trei al turneului de la Wimbledon, trecand in trei seturi de ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 170 WTA. Halep a trecut de ucraineanca cu scorul de 6-3, 4-6,.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon, de la 13.30

Simona Halep joaca azi, de la ora 13. 30, pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Partida Simona Halep-Lesia Tsurenko, din turul II de la Wimbledon, a fost amanata pentru vineri din cauza ploii

Simona Halep o va intalni pe Lesia Tsurenko in turul II de la Wimbledon, insa partida, care ar fi trebuit sa se joace joi seara, a fost amanata pentru ziua de vineri din cauza ploii care s-a abatut asupra Londrei.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon

Simona Halep joaca azi pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Site-ul oficial de la Wimbledon: Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa

Simona Halep este laudata intr-un material de pe site-ul oficial al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce s-a calificat in turul doi al competitiei. Simona Halep se misca cu gratie, loveste cu precizie si nu tipa, nu are ticuri si nu strange pumnul tare fata de contemporanele sale, se precizeaza pe wimbledon. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )