Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elvetia cere date suplimentare pentru autorizarea vaccinului AstraZeneca

Hotnews Hotnews,
 Elvetia cere date suplimentare pentru autorizarea vaccinului AstraZeneca

Agentia elvetiana a medicamentului, care elibereaza autorizatii pentru intrarea pe piata, a apreciat miercuri ca sunt necesare studii suplimentare pentru autorizarea vaccinului anti-Covid produs de AstraZeneca, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Noi detalii despre eficacitatea vaccinului AstraZeneca: ce se intampla dupa 3 luni e uimitor

Cercetatorii de la Oxford au publicat un nou raport legat de eficienta vaccinului creat in colaborare cu AstraZeneca. Aparent, eficacitatea poate fi amplificata foarte usor. in mod oficial,.

in ce conditii creste eficacitatea vaccinului AstraZeneca

Vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford are o eficacitate de 76% impotriva infectiilor simptomatice timp de trei luni dupa prima doza. Eficacitatea acestuia creste daca a doua doza este administrata mai tarziu, conform unui studiu, publicat marti, citat de Reuters.

Eficacitatea vaccinului AstraZeneca creste in cazul maririi la 3 luni a intervalului dintre doze, spune Universitatea Oxford

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de AstraZeneca si Universitatea Oxford are o eficacitate de 76% impotriva infectiilor simptomatice timp de trei luni dupa prima doza, eficacitatea crescand daca a doua doza este administrata mai tarziu, potrivit unui studiu publicat marti, relateaza Reuters si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )