Libnet.ro
UNICEF

12:30

Elvetia a decis sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina

B1 B1,
Elvetia a decis sa inaspreasca sanctiunile impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina

Elvetia a decis sa inaspreasca masurile adoptate impotriva Rusiei din cauza situatiei din Ucraina, se arata intr-un comunicat publicat miercuri de autoritatile de la Berna, relateaza AFP. in acest sens, 11. continuă pe B1

Der Spiegel: NATO dezbate posibilitatea de a redirectiona scutul antiracheta impotriva Rusiei

Membrele est-europene ale Aliantei Nord Atlantice cer NATO redirectionarea sistemului de aparare antiaeriana astfel incat sa ofere protectie si fata de o eventuala amenintare a Rusiei, pe fondul temerilor din ce in ce mai mari ca Moscova va interveni militar in Ucraina, relateaza Der Spiegel. Potrivit publicatiei germane, solicitarea a impartit alianta intre sustinatorii si oponentii unei redirectionari catre Rusia.

Premierul sarb Aleksandar Vucic anunta ca Serbia nu se alatura sanctiunilor UE impotriva Rusiei

Premierul sarb Aleksandar Vucic a anuntat, vineri, ca Serbia nu se va alatura sanctiunilor impuse de UE Rusiei, transmite Bloomberg. Nimeni nu ne-a intrebat in legatura cu aceste sanctiuni, cand au fost.

Serbia nu se alatura sanctiunilor UE impotriva Rusiei

Serbia nu se va alatura sanctiunilor impuse de Uniunea Europeana Rusiei, chiar daca autoritatile de la Belgrad vor continua negocierile de aderare la blocul comunitar, a declarat premierul sarb Aleksandar Vucic, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )