Libnet.ro
UNICEF

12:30

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci pentru combaterea spalarii banilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci pentru combaterea spalarii banilor

Elvetia va acorda Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor fonduri nerambursabile de 2,5 milioane franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire. continuă pe Wall-Street Ro

Elvetia finanteaza Romania cu 2,5 milioane de franci elvetieni pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala, potrivit Mediafax.

Elvetia acorda 2,15 milioane franci pentru combaterea spalarii banilor in Romania

Elvetia a acordat Romaniei o finantare nerambursabila de 2,15 milioane de franci elvetieni pentru un proiect vizand combaterea spalarii banilor si a finantarii terorismului.

Elvetia ne da 2,5 milioane de franci pentru combaterea spalarii banilor

Oficiul National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor va primi de la Elvetia fonduri nerambursabile de 2,5 milioane de franci elvetieni pentru achizitia de soft si hardware necesar analizei financiare de specialitate, precum si pentru pregatire profesionala.

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Ministrul suedez pentru Afaceri Europene: in Romania nu exista vointa politica pentru rezolvarea situatiei romilor (VIDEO)

Scandal diplomatic pe tema romilor. Ministrul Suedez pentru Afaceri Europene acuza Romania ca nu accepta fonduri pentru a rezolva problema romilor, iar in tara nu exista niciun fel de vointa politica. Pe de.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )