Libnet.ro
UNICEF

23:00

Emisiunea din data de Miercuri, 07 Ianuarie 2015

Antena3 Antena3,
Emisiunea din data de Miercuri, 07 Ianuarie 2015

Emisiunea din data de Miercuri, 07 Ianuarie 2015. continuă pe Antena3

Emisiunea din data de Miercuri, 07 Ianuarie 2015

Dacia a intrat si pe piata din Israel, a 44-a pentru marca romaneasca

Dacia a intrat oficial pe piata din Israel, miercuri, 7 ianuarie 2015, cu un prim punct de vanzare deschis in Tel Aviv. Israelienii vor putea cumpara modele Duster, Sandero Stepway, Lodgy si Dokker sub numele Dacia. Celelalte modele ale marcii si versiunile lor derivate nu vor fi disponibile, deocamdata, in Israel.

Traian Basescu s-a pensionat din data de 4 noiembrie 2014

Fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat din data de 4 noiembrie 2014, potrivit informatiilor din ultima declaratie de avere postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Tocala: Sportivul anului va fi desemnat pana pe data de 15 ianuarie

Sportivului anului 2014 va fi desemnat, pana la data de 15 ianuarie, de catre Ministerul Tineretului si Sportului, care se va consulta cu COSR-ul. Secretarul de stat Carmen Tocala a invocat insa si posibilitatea ca premiul sa-i fie acordat unei federatii.

MACRO NEWSLETTER 7 ianuarie 2015

Preturile de consum din Turcia si-au temperat cresterea anuala in decembrie 2014, pana la 8,2%, de la 9,2% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare neasteptate, de 0,4%, dupa un avans de 0,2% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 6 ianuarie 2015

Preturile producatorilor industriali din Austria si-au accelerat declinul anual in noiembrie 2014 pana la 1,1%, de la 1% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,2%, dupa un declin de 0,1% in luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER 5 ianuarie 2015

Creditul acordat rezidentilor din zona euro si-a temperat declinul anual in noiembrie 2014, pana la 0,9%, de la 1,3% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 0,9% a creditului guvernamental si a unei scaderi de 1,4% a creditului neguvernamental.

FIA a scos un Mare Premiu din calendarul Formulei 1 pentru 2015

Federatia Internationala de Automobilism a decis scoaterea unui Mare Premiu din calendarul Formulei 1 anuntat pentru sezonul 2015.

CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI iN STELE prima reprezentatie din an pe 26 ianuarie la Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti

Sala Studio a Teatrului National din Bucuresti gazduieste pe 26 ianuarie prima reprezentatie din acest an a inegalabilului duel teatral CARAMITRU - MALAELE, CATE-N LUNA SI iN STELE! Doi titani ai scenei romanesti va asteapta la un spumos spectacol de improvizatie, in care versurile si replicile iscusite sunt puse in valoare de acordurile calde ale violoncelului lui Adrian Naidin.

O tara care nu respecta legea si justitia este o tara fara-de-lege, o tara a faradelegii (Discurs tinut la sedinta Plenului CSM - 6 ianuarie 2015)

Domnule Presedinte! Cand ati depus juramantul de Presedinte al tarii, v-ati fixat ca tel cresterea increderii in autoritatea statului - in mod corect, caci lipsa de incredere in institutiile statului duce la disolutia autoritatii lor si, in final, la legea bunului plac si la abuzuri. De asemenea, ati anuntat ca o prioritate respectarea si consolidarea statului de drept. In alocutiunea mea vreau va sugerez cateva argumente in sustinerea demersului pe care vi l-ati asumat, argumente care se bazeaza pe promovarea unui anumit tip de cultura civica - cea a lui rule of law tradusa impropriu prin stat de drept, cand corect ar fi fost mai degraba preeminenta legii).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )