Libnet.ro
UNICEF

17:00

Emmanuel Macron, in razboi cu un fotograf: A depus o plangere in care il acuza de hartuire

B1 B1,
Emmanuel Macron, in razboi cu un fotograf: A depus o plangere in care il acuza de hartuire

Presedintele francez Emmanuel Macron a depus plangere pe numele unui fotograf de presa pe care il acuza de hartuire si tentativa de atingere a vietii private pe motiv ca acesta l-a. continuă pe B1

Emmanuel Macron, bilantul primelor 100 de zile la Palatul Elysee

O suta de zile s-au scurs de la alegerea lui Emmanuel Macron la presedintia Frantei. Cu acest prilej, presa franceza trece in revista reusitele si succesele tanarului progresist, vazut in momentul accederii la Palatul Elysee ca o speranta pentru Europa dupa votul britanicilor in favoarea iesirii din blocul comunitar si preluarea Biroului Oval de la Casa Alba de catre imprevizibilul Donald Trump.

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a fost consultat de omologul sau american cu privire la criza din Coreea de Nord

Donald Trump si Emmanuel Macron au avut, sambata, o convorbire telefonica pe tema crizei nord-coreene si au decis ca obiectivul lor sa fie ca Republica Populara Democrata Coreeana RPDC) sa-si indeplineasca obligatiile internationale in domeniul nuclear.

Donald Trump si Emmanuel Macron au discutat despre modalitatile de detensionare a crizei nord-coreene

Presedintele francez Emmanuel Macron si omologul sau american Donald Trump au avut sambata o convorbire telefonica pe tema crizei nord-coreene si au decis ca obiectivul lor sa fie ca Republica.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )