Libnet.ro
UNICEF

11:00

Emotiile au coplesit-o pe Irina Begu. A plans inaintea meciului cu Muguruza

Online Sport Online Sport,
Emotiile au coplesit-o pe Irina Begu. A plans inaintea meciului cu Muguruza

Irina Begu nu s-a putut concentra in meciul cu Garbine Muguruza din cauza emotiilor de a evolua in fata propriilor suporteri si a presedintelui Romaniei. continuă pe Online Sport

Irina Begu a plans in urma infrangerii din Fed Cup: Am avut emotii in prezenta presedintelui Iohannis si cand s-a cantat imnul, sunt lucruri pe care nu le traiesc zilnic. Imi cer scuze publicului

Irina Begu a declarat, sambata, cu ochii in lacrimi, dupa infrangerea din meciul cu Garbine Muguruza, ca a trait niste emotii mari atunci cand s-a cantat imnul national in prezenta presedintelui Klaus Iohannis, emotii care i-au afectat jocul.

Fed Cup, Romania - Spania: Declaratii Simona Halep si Irina Begu

Principalele jucatoare ale echipei de Cupa Fed a Romaniei, Simona Halep si Irina Begu, au vorbit la Galati despre meciul de sambata si duminica pe care il vor juca impotriva Spaniei.

Simona Halep si Irina Begu au efectuat primele antrenamente inainte de meciurile Romania - Spania, din FedCup

Simona Halep si Irina Begu au sustinut primele antrenamente in vederea confruntarii Romania - Spania, din cadrul celei de-a doua Grupe Mondiale de la FedCup.

Irina Begu a plans dupa ce a pierdut meciul cu Garbine Muguruza in FED Cup: Este mai greu cand joci pentru Romania

Dupa succesul obtinut de Simona Halep cu Soler Espinosa, Irina Begu a pierdut intalnirea cu cea mai buna jucatoare a Spaniei, Garbine Muguruza, clasata pe locul 24 mondial. Astfel, scorul general al confruntarii Romania-Spania din Fed Cup este egal, 1-1, dupa prima zi de concurs.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )