Libnet.ro
UNICEF

09:00

Enel a obtinut 3,1 miliarde de euro din vanzarea a 21,92% din actiunile companiei spaniole Endesa. CEZ si MOL vor subsidiara din Slovacia

Adevărul Adevărul,
Enel a obtinut 3,1 miliarde de euro din vanzarea a 21,92% din actiunile companiei spaniole Endesa. CEZ si MOL vor subsidiara din Slovacia

Enel a atras 3,13 miliarde de euro din vanzarea prin oferta publica a 21,92% din actiunile detinute la compania spaniola Endesa si a primit doua oferte neangajante pentru compania Slovenske Elektrarne din Slovacia, din partea CEZ si a unui consortiu format din grupul MOL si statul maghiar. continuă pe Adevărul

Sanofi vrea sa incaseze peste 30 mld. euro din vanzarea a 18 medicamente noi

Grupul francez Sanofi, cu activitati si in Romania, a anuntat ca va lansa 18 noi medicamente in urmatorii cinci ani, produse care vor genera vanzari suplimentare de peste 30 miliarde de euro, relateaza MarketWatch, potrivit Mediafax .

Volkswagen va investi 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani

Grupul auto german Volkswagen urmareste sa investeasca 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani, pentru extinderea pe pietele externe, incercand sa inlature Toyota din pozitia de cel mai mare constructor auto din lume, informeaza Reuters.

Previziunile pentru 2014 arata un volum de finantari in leasing de 1,3 miliarde euro

Volumul previzionat de finantari in leasing in 2014 ar putea ajunge la un portofoliu de 1,3 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Consiliului de Leasing al Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania, Felix Daniliuc.

B1 Tv: Marian Vanghelie nu poate justifica 300.000 de euro din avere

B1 Tv: Vanghelie nu poate justifica 300. 000 de euro din avere. Datele apar in dosarul Vanghelie vs.

VIDEO. B1 Tv: Marian Vanghelie nu poate justifica 300.000 de euro din avere

B1 Tv: Vanghelie nu poate justifica 300. 000 de euro din avere. Datele apar in dosarul Vanghelie vs.

Marian Vanghelie nu poate justifica aproximativ 300.000 de euro din avere

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie nu poate justifica aproape 300. 000 de euro din avere, transmite B1 TV. in cursul anului trecut inspectorii de integritate au.

Cat a obtinut Enel din vanzarea a 21,92% din actiunile companiei spaniole Endesa

Enel a vandut prin oferta publica a 21,92% din actiunile detinute la compania spaniola Endesa si a tas in acest mod atras 3,13 miliarde de euro. De asemenea, compania a primit si doua oferte neangajante pentru compania Slovenske Elektrarne din Slovacia, din partea CEZ si a unui grup format din Mol si statul ungar.

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit.

ALINA BICA. Reteaua despagubirilor de zeci de milioane de euro din bugetul public

DNA a obtinut de la denuntatori probe noi si a extins cercetarile pentru alte fapte de coruptie si asupra altor persoane in dosarul in care a fost retinuta Alina Bica, sefa DIICOT.

ALINA BICA, sefa DIICOT, ARESTATA! Reteaua despagubirilor de zeci de milioane de euro din bugetul public

DNA a obtinut de la denuntatori probe noi si a extins cercetarile pentru alte fapte de coruptie si asupra altor persoane in dosarul in care a fost arestata Alina Bica, sefa DIICOT.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )