Libnet.ro
UNICEF

10:30

Epava avionului prabusit in Apuseni, preluata de comisia de ancheta din Ministerul Transporturilor

Adevărul Adevărul,
Epava avionului prabusit in Apuseni, preluata de comisia de ancheta din Ministerul Transporturilor

Epava avionului prabusit in Apuseni, depozitata in noaptea de miercuri spre joi in targul de animale din comuna Horea, a fost preluata joi de anchetatori in cursul zilei si transportata intr-un spatiu de depozitare, care nu a fost facut public de anchetatori. Operatiunea a fost condusa de seful comisiei de ancheta din Ministerul Transporturilor, Sorin Cimpoeru. continuă pe Adevărul

UPDATE Epava avionului prabusit in Apuseni, preluata de comisia de ancheta din Ministerul Transporturilor

Epava avionului prabusit in Apuseni, depozitata in noaptea de miercuri spre joi in targul de animale din comuna Horea, a fost preluata joi de anchetatori in cursul zilei si transportata intr-un spatiu de depozitare, care nu a fost facut public de anchetatori. Operatiunea a fost condusa de seful comisiei de ancheta din Ministerul Transporturilor, Sorin Cimpoeru.

Epava avionului prabusit in Apuseni este in drum spre Bucuresti

Epava avionului prabusit in Apuseni, depozitata in noaptea de miercuri spre joi in targul de animale din comuna Horea Alba), a fost preluata joi si este transportata la Bucuresti, unde va fi depozitata la .

La ordinea zilei: IMAGINI cu epava avionului prabusit in Apuseni, coborata BUCATA CU BUCATA din munti

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, imaginile cu epava avionului, coborata din munti bucata cu bucata, cu ajutorul localnicilor. Epava avionului prabusit .

VIDEO Cum se vede epava avionului prabusit in Apuseni dintr-o drona

Avionul prabusit luni intr-o padure de pe muntele Petreasa in Muntii Apuseni a fost dezmembrat miercuri si coborat cu ajutorul satenilor in centrul comunei Horea. Zona accidentului si operatiunea de taiere a aeronavei a fost filmata din aer, iar materialul video a fost postat pe internet.

Epava avionului prabusit in Apuseni este transportata la Bucuresti si va fi depozitata la CIAS

Epava avionului prabusit luni in Apuseni a fost preluata joi si va fi dusa la Bucuresti, urmand sa fie depozitata la CIAS pentru a fi apoi analizata de experti. Bucatile avionului au fost incarcate.

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni va fi ridicata miercuri de la locul accidentului, in functie de conditiile meteo

Epava avionului prabusit luni in Muntii Apuseni, accident in urma caruia si-au pierdut viata doua persoane, va fi ridicata miercuri, daca vremea va permite acest lucru, a declarat, marti, procurorul general.

Sinteza zilei: Cum ar fi putut localiza radioamatorii din Romania epava avionului prabusit in Apuseni

Coordonatorul retelei radioamatorilor in situatie de urgenta, Adrian Florescu, a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei modul in care radioamatorii ar fi putut ajuta autoritatile romane sa.

Cum a gasit un padurar epava avionului inaintea autoritatilor

Epava avionului prabusit in Muntii Apuseni la granita judetelor Cluj, Alba si Bihor a fost gasita la altitudinea de 1. 600 de metri, dupa mai bine de cinci ore, de catre un padurar, pe numele sau Todea Avramut. Acesta, dupa ce a identificat locul dezastrului inaintea autoritatilor, a directionat si echipajele de urgenta pentru a acorda primul ajutor ranitilor.

99 de dolari, pret infim pentru o interventie rapida in cautarea avionului prabusit in Apuseni

Seful Salvamont Neamt sustine ca utilizarea sistemului SPOT Sattelite Personal Tracker) ar fi dus la determinarea cu precizie de un metru a locului unde a cazut avionul. Sistemul, folosit indeosebi in operatiuni de cautare a victimelor avalanselor, nu este conditionat de existenta retelelelor de telefonie mobila, ci actioneaza prin satelit.

Comisie: Sistemul de avertizare al avionului prabusit functiona la momentul gasirii epavei

Sistemul de avertizare al avionului prabusit, respectiv statii, microfon, difuzor acustic functionau la momentul gasirii epavei, spune seful Comisiei de ancheta tehnica a accidentului aviatic, precizand ca una dintre antenele avionului a fost gasita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )