Libnet.ro
UNICEF

10:30

Erdogan: Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre. Pacea nu e prin ocuparea teritoriilor

Antena3 Antena3,
Erdogan: Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre. Pacea nu e prin ocuparea teritoriilor

Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre, a Marii Mediterane, a Balcanilor si a Caucazului, a declarat presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, adaugand insa ca pacea nu poate fi instaurata. continuă pe Antena3

Erdogan: Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre. Nu consideram normala ocuparea unor teritorii

Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre, a Marii Mediterane, a Balcanilor si a Caucazului, a declarat presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, adaugand insa ca pacea nu poate fi instaurata.

Erdogan: Turcia, o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre

Presedintele Recep Edogan a declarat ca Turcia este o sustinatoare a pacii in zona Marii Negre, a Marii Mediterane, a Balcanilor si a Caucazului, dar a adaugat ca pacea nu poate fi instaurata ocupand teritorii si ca nu vrea o lume in care cel puternic calca pe cei slabi, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei in Uniunea Europeana si.

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei din afara UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei si ca cele doua.

Rusia isi concentreaza flota in apele Marii Negre si ar putea ataca Ucraina pe mare

Seful Statului Major al fortelor navale ucrainene, amiralul Andrii Tarasov, se teme ca Rusia isi concentreaza flota in apele Marii Negre pentru a putea ataca Ucraina de pe mare. Daca se aduc forte, daca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )