Libnet.ro
UNICEF

11:00

Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Erste Asset Management: Varstnicii, cei mai numerosi si mai bogati investitori

Persoanele in varsta sunt cei mai numerosi, dar si cei mai bogati investitori ai fondurilor administrate de Erste Asset Management, a declarat Mihnea Barbulescu, directorul de vanzari al companiei. Varstnicii au plasamente in valoare de 2,2 miliarde. continuă pe Wall-Street Ro

Perchezitii la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne. Antrefrig ar fi adus statului un prejudiciu de 21 de milioane de lei

Peste 150 de politisti efectueaza, sub supravegherea procurorilor de pe langa Tribunalul Bucuresti, perchezitii la 53 de adrese ale unuia dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, in municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arad, Alba, Mures, Dambovita, Botosani si Prahova.

Pechezitii in Bucuresti si 7 judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne

Mai multe perchezitii au loc, miercuri, in Bucuresti si in alte sapte judete din tara, la unul dintre cei mai mari distribuitori de produse din carne, Antrefrig, informeaza Digi24.

Tatarusanu, laudat de un fost mare international italian: Este unul dintre cei mai buni portari din Serie A

Ciprian Tatarusanu, portarul Fiorentinei si al echipei nationale, ajuns la 30 de ani, este considerat a fi unul dintre cei mai buni goalkeeperi din Serie A la ora actuala.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )