Libnet.ro
UNICEF

14:00

Esecul se plateste. Primul antrenor indepartat dupa EURO 2016

Online Sport Online Sport,
Esecul se plateste. Primul antrenor indepartat dupa EURO 2016

A cazut primul cap dupa ce una dintre echipele cu pretentii ajunse in Franta a iesit rusinos din competitie. continuă pe Online Sport

Cu ce amintiri ramane Romania dupa EURO 2016: Un turneu sub asteptari, potentat de monoglutamatul din partida cu Albania

Romania a fost eliminata din faza grupelor la EURO 2016. Iata care este bagajul cu care am ramas dupa turneul final din Franta.

Portugalia-Austria 0-0. Cristiano Ronaldo a ratat primul penalty de la Euro 2016

Reprezentativa Portugaliei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata, pe arena Parc des Princes din Paris, in compania selectionatei Austriei, in etapa a doua a grupei F de la Euro-2016, meci la care Cristiano Ronaldo a ratat un penalty.

Cele mai bune glume despre esecul Romaniei la Euro 2016

Euro 2016. Internetul a explodat imediat dupa eliminarea Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei de la Euro 2016, glumele pe seama jucatorilor si conducerii incepand sa impanzeasca mediul online.

Euro 2016: Cati bani castiga Romania pentru participarea la Campionatul European

Romania a fost eliminata de la Euro 2016 dupa esecul cu Albania, Tricolorii reusind sa castige un singur punct in faza grupelor. Federatia Romana de Fotbal FRF) va primi de la.

Explicatiile esecului de la Euro 2016. Vlad Chiriches: Am avut o atitudine buna. Sa nu ramanem ancorati in trecut

Capitanul echipei nationale, Vlad Chiriches, a oferit primele explicatii dupa esecul dureros de la Euro 2016, competitie pe care Romania a parasit-o.

VIDEO Sarbatoare pe strazile din Tirana, dupa victoria Albaniei impotriva Romaniei la Euro 2016

Mii de albanezi si-au exprimat bucuria pe strazile capitalei Tirana, dupa ce echipa nationala antrenata de Gianni de Biasi a invins, duminica, Romania, cu scorul de 1-0, in ultimul meci al Grupei A a Euro-2016, acesta fiind primul succes la un turneu final major.

VIDEO Euro 2016: Islanda-Ungaria 1-1/ Islanda a ratat victoria pe final de meci

Islanda a remizat cu Ungaria, scor 1-1, in a doua etapa a Grupei F de la Euro 2016. Gylfi Sigurdsson a marcat primul gol al partidei de pe Stade Velodrome din Marseille, dupa ce a transformat un penalty in minutul 40. Saevarsson a marcat in propria poarta in minutul 88 si i-a adus un punct Ungariei, care se afla pe primul loc in Grupa F, cu 4 puncte. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Islanda vs Ungaria.

EURO 2016: Franta - Elvetia 0-0. Tara gazda a incheiat Grupa A pe primul loc

Nationalele de fotbal ale Frantei si Elvetiei au incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul care s-a jucat duminica pe stadionul Pierre Mauroy din Lille, in Grupa A a EURO 2016.

EURO 2016: Cehia - Turcia, scor 0-2. Turcii spera la calificarea in optimi, dupa ce i-a luat fata Albaniei

Meciul dintre Cehia si Turcia s-a incheiat cu scorul de 0-2. Nationala Turciei avea nevoie de aceasta victorie pentru a mai putea spera la o calificare in optimile EURO 2016. Scorul a fost deschis de.

EURO 2016: Cehia - Turcia, scor 0-2. Turcii spera la calificarea in optimi, dupa ce au luat fata Albaniei

Meciul dintre Cehia si Turcia s-a incheiat cu scorul de 0-2. Nationala Turciei avea nevoie de aceasta victorie pentru a mai putea spera la o calificare in optimile EURO 2016. Scorul a fost deschis de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )